Herečka a zpěvačka Lindsay Lohanová, která v pouhých dvanácti ztvárnila dvojroli v rozkošném rodinném snímku Past na rodiče, se stala jednou z mnoha hvězd, které pozlátko Hollywoodu pořádně sežvýkalo. Přestože ještě coby dospívající dívka byla často obsazovaná do nejrůznějších romantických komedií, například Mezi námi děvčaty nebo Protivný sprostý holky, vzápětí to s ní šlo z kopce. Stejně rychle jako zazářila, tak její hvězda pohasla, a ona propadla nejrůznějším návykovým látkám, ať už těm legálním, jako je alkohol, či těm nelegálním. Několikrát dokonce skončila i ve vězení.

Postupně pak začala přicházet o pracovní nabídky a z někdejší krásky byla záhy troska. Ve vyžilé blondýně, které by leckdo tipoval mnohem více než jenom něco málo přes třicet, by někdejšího zrzavého andílka poznali snad už pouze ti nejoddanější příznivci. Nyní se však zdá, že se známá průšvihářka, co plnila přední stránky médií svými skandály a fotkami ze záchytky či z policejní stanice po zadržení při jízdě pod vlivem, konečně vzpamatovala, a rozhodla se vzít svůj život znovu pevně do rukou.

VIDEO: Jak šel čas s Lindsay Lohanovou

Video
Video se připravuje ...

Jak šel čas s Lindsay Lohan Youtube.com

Přestože se jí kvůli její pošramocené pověsti zajímavější filmové nabídky spíše vyhýbají, složenky se neptají. A tak Lindsay vydělává alespoň natáčením reklam a věnuje se prodeji vlastních šperků. Při poslední kampani právě na tyto klenoty si však slízla pořádnou kritiku i od svých fanoušků. Na zveřejněných fotografiích si totiž herečka není vůbec podobná, její snímky musely před zveřejněním projít skutečně extrémní úpravou. Na tváři Lohanové se koneckonců léta v drogovém a alkoholovém oparu nepěkně podepsaly, a přitom na oněch fotkách, kde je detailní záběr na její obličej, nemá herečka ani jedinou vrásku… a dokonce ani póry.

VIDEO: Lindsay Lohanová se ve své poslední roli ve filmu Machete objevuje převážně nahá.

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Lindsay Lohan se ve své poslední roli ve filmu Machete objevuje převážně nahá. youtube.com, abl

Fotogalerie
56 fotografií