Modelka, autorka kuchařky i podnikatelka má se známým zpěvákem Johnem Legendem (41), kterého si vzala v roce 2013, dvě děti - Milese (2) a Lunu (4). Oba ale přišli na svět díky umělému oplodnění, zatímco třetí těhotenství bylo neplánované a došlo k němu přirozenou cestou. Manželé se na miminko těšili, jenže bohužel to dopadlo jinak a čekal je velký zármutek - Chrissy porodila v 5. měsíci mrtvé miminko - syna, který dostal jméno Jack.

Důvodem prý byly zdravotní problémy matky. „Už předtím jsem s rizikovým těhotenstvím musela být na lůžku celý měsíc a jenom jsem se snažila toho malého chlapečka dostat k 28. týdnu - tedy takové ‚bezpečné zóně‘ pro plod. Mí doktoři mi diagnostikovali částečné odloučení placenty. Vždycky jsem s placenou měla problémy - Milese jsem musela porodit o měsíc dřív, protože z placenty nedostával dostatek jídla. Ale tohle bylo poprvé…“ Takto se rozpovídala v dlouhém příspěvku na oficiálním webu. Sdílela ho i na sociálních sítích, a jak přiznala, musela se k tomu nějaký čas odhodlávat. Přiznat světu svou bolest už dokázala před časem, ale přála si všem příběh sdělit i s podrobnostmi, jenže na to neměla sílu. Teprve nyní je toho prý schopná – chce si ošklivé momenty života pamatovat stejně tak jako ty krásné.

Ačkoliv se jí lékaři snažili pomoct, nic nepomáhalo. Jak sama Teigenová popisuje, neustále krvácela. „Krvácela jsem jemně, ale celý den - měnila jsem si vlastní plenky každých pár hodin, když už se v tom nedalo ležet. Dokonce jsem se pro vlastní zábavu stala odbornicí na plenky pro dospělé, protože jsem vážně ocenila ty značky, díky nimž jsem se necítila jako malé ,pokaděné' dítě.“ Dokonce už si podle svých slov vybírala i podle barvy a vzorků a měla radost i z těchto malých věcí.

Většinu času se léčila doma a lékaři za ní docházeli. Podle Chrissy by to v nemocnici bylo stejné - takhle se naopak snažila zůstávat pozitivní a stále věřit, že vše může dopadnout dobře. „Pak přišla dost hrozná noc po ‚ne tak skvělém ultrazvuku‘, kdy jsem krvácela ještě o trochu víc, než bylo mé abnormální množství - stále to bylo horší a horší. Tekutiny kolem Jacka ubývalo - už skoro nebyl schopen v ní plout. Přísahám, že když jsem si chvílemi lehla na záda, cítila jsem jeho nohy a ruce venku z mého bříška.“

Chrissy, která je známá provokatérka a nebála se v minulosti ukázat i vlastní rozkrok na červeném koberci, putovala do špitálu. Po pár nocích, co tam strávila, jí doktor sdělil to, co přesně tušila - „byl čas říct sbohem. Nepřežil by to, a kdyby to ještě chvíli pokračovalo, možná ani já ne. Zkusili jsme spoustu sáčků krevní transfuze, ale každá prošla skrz, jako bychom neudělali vůbec nic. Pozdě v noci mi bylo řečeno, že ráno bude čas…“ Kráska se rozplakala a zaplavila ji vlna zármutku, že skoro nemohla ani dýchat - tehdy dostala kyslík, což dokládají i dřívější fotografie, které zveřejnila.

VIDEO: „Nevzdávej to, pojď, zatáhni, nadzvednout!“ Manželka slavného zpěváka se snaží nacpat obří prsa do overalu!

Video
Video se připravuje ...

„Nevzdávej to, pojď, zatáhni, nadzvednout!“ Manželka slavného zpěváka se snaží nacpat obří prsa do overalu! ABL

Dostala tedy epidurál a byl jí vyvolán porod 20týdenního dítěte - slovy Teigenové: „chlapce, který by nikdy v mém bříšku nepřežil“. S traumatem se modelka chtěla poprat po svém a chtěla mít na smutnou událost památku, a tak prosila svou maminku i svého muže Johna, aby vše fotili, ačkoliv to bude nepříjemné. Přiznala, že zpěvák s tím měl velký problém, ale pro svou ženu to udělal. Za zveřejnění fotografií si ostatně vyslechla i kritiku, ale nic si z toho nedělá. „Já to prožila a já se tak rozhodla, a hlavně ty fotky nejsou jen tak pro někoho, ale pro ty, kdo si to prožili, nebo pro ty, koho zajímá, jaké to je. Tyto fotky jsou jen pro ty lidi, kteří je potřebují,“ objasnila Chrissy, která se v minulosti nebála promluvit ani o svém protržení při předchozím porodu.

Také teď nevynechala žádné detaily, které by leckoho mohly pobouřit či znechutit. „Šla jsem na záchod, podívala se do záchoda (jak jsem to dělala celé měsíce) a znovu se složila - velká spousta krve a sraženin mi ukázala to, na co jsem čekala - byl čas…“ vylíčila například chvíle těsně před porodem mrtvého miminka.

„Nejsem si jistá, že na to někdy dokážu zapomenout. Vždycky jsem se smála tomu, jak miluju epidurál - tak tenhle tak moc ne. Ležela jsem tam celé hodiny a čekala, až mi řeknou, že je čas tlačit. Nemusela jsem být ale moc otevřená, protože to byl pořád ještě malý chlapeček,“ prozradila s tím, že se otáčela ze strany na stranu. „Otevřela jsem nohy a podívala se na Johna a prostě najednou byl na cestě ven. Nevím co říct, ani teď. Byl venku. Máma, John a já jsme ho všichni drželi v náručí a řekli jsme mu naše osobní sbohem - máma vzlykala a pronášela thajskou modlitbu.“

Teigenová Jackovi také líbala nožičky a ručičky a nevěděla, kdy přestat. „Mohlo to být deset minut, nebo hodina…“ tvrdí s tím, že pro ni bylo velmi těžké vše sepsat, ale musela to udělat, jelikož její radost byla veřejná, a tak musel být také její zármutek. „Byla jsem si jistá, že to bude v pohodě. Vyčítám si, že jsem vás všechny udělala smutné. Vždycky budu,“ sdělila fanouškům a svěřila se také s tím, jak se cítí nyní.

„Určitě tím vzniklo prázdno, ale je naplněné láskou. Ten prostor se nezdá být prázdný, ale plný,“ popsala Chrissy, které dělají radost její dvě zdravé děti. „Někdy se náhodně rozbrečím, když si pomyslím, jak strašně jsem šťastná, že mám ty dva šíleně úžasné malé andílky, které mi plní dům láskou. Někdy pláču i proto, že se na sebe naštvu za to, že jsem až příliš šťastná,“ netají se Teigenová s tím, že je to teď jako horská dráha emocí. Také často zapomíná, že již není těhotná. Je na sebe tak stále chvílemi opatrná, jako by byla. A když si uvědomí, jak to je, je jí opět do pláče. Nezbývá než doufat, že se jí časem alespoň částečně uleví a že její zpověď může pomoci někomu v podobné životní situaci.

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
65 fotografií