Na konci září porodila Veronika Arichteva prvorozeného syna Luku Christa. Pro jejího muže Bisera to ale není první potomek. Jak už je všem dobře známo, režisér s bulharskými kořeny má z předchozího vztahu syna, který se již dostává do pubertálního věku. A tak si herečka roli matky tak trochu vyzkoušela už dopředu.

VIDEO: Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučila se Slunečnou.

Video
Video se připravuje ...

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou. FTV Prima

A že má s Biserovým synkem Teem dobré vztahy, dokazuje i fakt, že když rekonstruovali v době jejího těhotenství velkou část svého bydlení, rozhodla se udělat kompletně nový pokojíček nejen svému Lukovi, ale i Teovi. A měla k tomu velmi dobrý důvod... „Mám starší ségru a taťka nás odmala vedl k tomu, abysme si v životě nikdy nezáviděly, takže jsme všechno měly stejně. Stejnej počet dárků pod stromem, stejný kapesný, stejný pravidla... A tak jsme po vzoru mýho táty trochu předělali pokoj i pro Tea, aby mu to nebylo líto. A taky, aby to byl už kutloch hodnej puberťáka, teda studenta,“ vysvětlila svůj záměr členka komického tria 3v1.

Není překvapením, že Teův pokoj je teď ve stejných barvách jako ten novorozeného Luky. Převládají tak v něm zemité tóny barev, jako je šedá v několika odstínech, bílá, ale i béžová, okrová či modrá. Kromě promyšleného designu je pokoj navíc i velmi praktický. Nechybí v něm skříň, komoda, poličky, věšáčky ani náštěnka v podobě tabule a psací stůl s veškerým potřebným příslušenstvím. Ostatně, podívejte se na výsledek i vy!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
59 fotografií