Představitel Toma „Icemana“ Kazanského prožil posledních pět let v utrpení. V roce 2015 mu diagnostikovali rakovinu hrtanu, diagnózu světu prozradil až o dva roky později. Už tehdy věděl, že zhoubnou nemoc porazí jedině tak, že si nechá operativně odstranit hrtan. Loni v červenci pak byl spatřen s tzv. slavíkem na krku.

VIDEO: Andresíková umírala nesvéprávná! A Koukalová neztrácí čas, je rozvedená.

Video
Video se připravuje ...

Andresíková umírala nesvéprávná! A Koukalová neztrácí čas, je rozvedená. Blesk

V memoárech I'm Your Huckleberry se rozepsal nejen o nemoci, ale i o svém osobním životě a herecké kariéře. I s trvalým hendikepem ulovil několik rolí, objevil se například v kritiky nepříliš příznivě přijatém filmu Paydirt, jehož premiéra se vzhledem k pandemii koronaviru odehrála víceméně online. Největší haló je ale kolem pokračování kultovního Top Gunu, plánovaného na léto příštího roku. Po více než třiceti letech bude s Tomem Cruisem (58) coby Petem Mitchellem opět brázdit oblohu.

Na jeho stavu po prodělané rakovině ho nejvíce trápí absence hlasu a „pirátský“ smích, jak popsal v ranní show Good Morning America. „Ale cítím se skvěle, mnohem líp, než jak zním,“ rozvedl svou odpověď. Do své biografie pak vtiskl zajímavý a vtipný poznatek - když promluví, zní jako „Marlon Brando po několika láhvích tequily“.

VIDEO: Škatulata ve Tváři! Leová je těhotná! A zemřel známý zpěvák!

Video
Video se připravuje ...

Škatulata ve Tváři! Leová je těhotná! A zemřel známý zpěvák! Blesk TV

Fotogalerie
49 fotografií