Katherine Schwarzeneggerová otěhotněla necelý rok po veselce s Chrisem Prattem, hvězdou mnoha filmů s nálepkou komiksového Marvelu: diváci si ho totiž zamilovali coby svérázného Petera Quilla alias Star-Lorda ve filmech o Strážcích Galaxie.

Děťátko pak přivedla na svět v jedné z nemocnic kalifornské Santa Monicy, kde společně žijí a kde také hodlají vychovávat plod své lásky. O narození miminka informoval jako první server Entertainment Tonight, pro který onu krásnou informaci potvrdil mladší bratr novopečené maminky Patrick (26), známý herec.

„Daří se jim dobře. Právě jim nesu malý dárek,“ nechal se slyšet mladý muž a dokonce se pochlubil i krabicí s růžovou stuhou, z čehož bylo jasné, že se jim narodila holčička.

O něco později vyšlo najevo, jak šťastní rodiče děvčátko pojmenovali: „Jsme nadšeni, že můžeme oznámit narození naší dcery. Lyla Marie Schwarzenegger Prattová,“ napsal totiž hrdý tatínek Chris na instagram a sdílel dojemnou fotografii drobné ručičky jejich dítěte vedle té jeho a Katherininy. „Nemohli bychom být šťastnější. Matka i miminko si vedou skvěle. Jsme nesmírně požehnaní...“

VIDEO: Schwarzenegger exkluzivně: Podívejte se, jak proháněl bicykl po Praze.

Video
Video se připravuje ...

Schwarzenegger exkluzivně: Podívejte se, jak proháněl bicykl po Praze. Blesk

Herec, jenž se kromě komiksových snímků proslavil také v roli udatného ošetřovatele nebezpečných raptorů v Jurském světě, navíc sdílel dva biblické verše plné podobenství, která patrně ukazují, co pro něj maličká Lyla znamená a jak moc velkým zázrakem je onen zázrak zrození nového života. Na jeho profilu se to okamžitě začalo hemžit gratulacemi – na světě jejich potomka přivítaly například herečky Zoe Saldanaová (42) a Karen Gillanová (32), které si s Prattem zahrály ve Strážcích Galaxie, či režisér tohoto snímku James Gunn (54).

Katherine i s dcerkou jsou již doma a podle zahraničních médií se u nich teď dveře netrhnou. Mezi prvními dorazili na návštěvu prarodiče Arnold Schwarzenegger a jeho bývalá manželka Maria Shriverová (64), které Lyla nejspíš vděčí za své prostřední jméno. Dostavili se i sourozenci Katherine, kromě Patricka (26) také bratr Christopher (22), který letos v květnu úspěšně odpromoval, a sestra Christina (29).

Mimochodem, zatímco pro Katherine je Lyla prvním potomkem (a rodina Schwarzeneggerových se tak raduje z docela prvního vnoučátka), pro jejího manžela není role otce ničím novým. Z předchozího manželství s herečkou Annou Farisovou (43) má synka Jacka (7).

VIDEO: Trailer ke snímku Terminátor: Temný osud 

Fotogalerie
55 fotografií