Bezmála tři roky po potratu se původem ukrajinská herečka stala šťastnou trojnásobnou matkou. V neděli se narodila očekávaná třetí holčička, která dostala zajímavé jméno. „Vítej na světě, má nová sestřičko Osian! Milujeme tě!!!“ napsala na instagram k fotce spokojené, nyní už pětičlenné rodinky nejstarší dcera Ever (12). Ta v příspěvku ještě vysvětlila, že se jméno nového sourozence vyslovuje v angličtině stejně jako oceán [owshn].

Milla Jovovichová je už přes deset let šťastně podruhé vdaná za britského filmového režiséra Paula V. S. Andersona (54), se kterým má všechny tři potomky, kromě zmíněné Ever Gabo a novorozené Osian vychovávají ještě čtyřletou Dashiel Edan.

Herečka třetí těhotenství často prožívala skrze instagram. „Přibrala jsem celkem hodně, což se mi v těhotenství stává. Mám asi o dvacet tři kilo navíc, zatím. Přiznávám, že jsem v tomhle těhotenství necvičila tak jako u těch předchozích, ale to proto, že jsem superparanoidní a opravdu velmi opatrná, abych nedělala nic, co by mě mohlo vystavit riziku potratu,“ svěřila se nedávno a pochvalovala si bujný dekolt.

Fotogalerie
68 fotografií