O tom, že si zahraniční popové hvězdy žijí „trochu“ jinak nežli ty naše, kterým letos kvůli koronavirové pandemii stačí dovolená na chaloupce na samotě u lesa, anebo na kamenité pláži Chorvatska, není pochyb. Dokonce i to chataření, které je v tuzemsku tak populární, stejně jako sbírání hub a chlubení se plnými košíky na sociálních sítích, je v hollywoodském měřítku něčím docela jiným. Částky, které jsou celebrity za velkou louží ochotny dát do „chatiček“, jsou totiž dechberoucí.

Například sexy zpěvačka Jennifer Lopezová. Ta se společně se svým snoubencem Alexem Rodriguezem (44), známým baseballovým hráčem, rozhodla vložit peníze do nemovitostí. Přestože na věhlasném předměstí Encila v údolí San Fernando vlastní už jednu luxusní vilu, jejíž cena se odhaduje na 28 milionů dolarů, tedy více než 660 milionů českých korun, nyní společně zakoupili i stavení o trošku menší - prý jako víkendový dům. Utratili za něj však 1,4 milionů amerických dolarů, což je v přepočtu neuvěřitelných 33 milionů českých korun.

VIDEO: Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny...
 

Video
Video se připravuje ...

Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny... Instagram.com

Nejde totiž o žádnou pastoušku, ale honosné sídlo postavené v roce 1948, tedy ke konci takzvaného „zlatého věku Hollywoodu“. Vila má tři ložnice a dvě a půl koupelen, hlavním vchodem se přijde rovnou do obývacího pokoje kombinovaného s jídelnou, skrze kuchyni se dá zase projít velkými francouzskými dveřmi na krytou terasu s malebným posezením, jako dělaným na grilovačky. Největší ložnice má svoji vlastní koupelnu - jak se sprchovým koutem, tak i s vanou, a nechybí ani obrovský šatník.

Najdete tu také pracovnu a pokoje pro děti. Ty jsou sice skromnější, ale zato jsou dva, pro obě Jennifeřina dvojčata, dceru Emme a syna Maximiliana (12). Jennifeřini potomci vzešli z jejího manželství s portorickým zpěvákem Marcem Anthonym (51), po jehož boku známá pěnice žila do roku 2014.

VIDEO: Sexy videoklip Jennifer Lopez

Video
Video se připravuje ...

Sexy videoklip Jennifer Lopez youtube

Vzhledem k tomu, že investice do nemovitostí jsou vkladem vždy výhodným, vlastní Jennifer kromě dvou výše zmiňovaných stavení také přepychový penthouse apartmán přímo v srdci Manhattanu, tedy ve středu města New York. Za ten údajně zaplatila 20 milionů dolarů, tedy necelých 500 milionů českých korun. Kromě toho má i statek s rozsáhlými pozemky v Hamptonu a dům na pobřeží v Malibu. Jak vypadá její nejnovější majetek, to můžete obdivovat v naší galerii…

Fotogalerie
87 fotografií