Herec Sylvester Stallone, jenž je i v pokročilém věku stále uvěřitelným akčním hrdinou (své svaly ostatně co nevidět předvede již ve čtvrtém pokračování Expendables: Postradatelných), se chystá prodat svůj dům. Ten se nachází v exkluzivní chráněné komunitě Madison, která se nachází v La Quinta v Kalifornii.

Vila se honosí klasickou střechou z červených tašek a sdílí příjezdovou cestu se třemi téměř stejnými budovami. Tu Sylvestrovu ale obklopují vysoké zdi, které ho vždy chránily před všudypřítomnými paparazzi, co jeho, a především jeho početnou rodinu (má čtyři dcery a bohužel už jen jednoho syna, druhý syn Sage se v roce 2012 v šestatřiceti letech předávkoval), pronásledují na každém kroku.

Do přepychové budovy o rozloze 4,8 tisíc čtverečních stop se 4 ložnicemi, 4 koupelnami a vinným sklípkem se vchází skrze velikou terasu s bazénem, přes půlakrovou zahradu s fontánou, malým vodopádem a uměle vytvořeným potůčkem. Obývací pokoj, dominanta celé usedlosti, měří 32 metrů a nechybí v něm ani masivní kamenný krb. Z balkonů této dvoupatrové budovy je impozantní výhled na drsně vyhlížející pohoří obklopující Coachella Valley.

Ten, kdo se sem nastěhuje, získá rovněž hvězdné sousedy: patří mezi ně například podnikatelka Kris Jennerová (64), hlava Kardashianovic famílie, bývalá supermodelka Cindy Crawfordová (54) či herec a komik Ray Romano (62), známý ze seriálu Raymonda má každý rád.

Z jakého důvodu se Stallone zbavuje takové impozantní nemovitosti, kterou si můžete prohlédnout v naší galerii, to je prozatím záhadou, jisté však je, že ji nabízí za „pouhých“ 3,35 milionu dolarů (zhruba 84 milionů českých korun). Tahle hvězda stříbrného plátna ho přitom původně koupila v roce 2010 za 4,5 milionu dolarů (což dělá 112,6 milionů korun). Na prodeji tedy prodělá neskutečných 28 milionů, což je částka, která doopravdy bere dech...

VIDEO: Charismatický herec Pavel Rímský: Dabovat Sylvestra Stallonea je radost! 

Video
Video se připravuje ...

Charismatický herec Pavel Rímský: Dabovat Sylvestra Stallonea je radost! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
55 fotografií