Podle nejnovějších spekulací přebývají v Beverly Hills v luxusní vile hollywoodského magnáta a herce Tylera Perryho (50). V sídle o hodnotě skoro půl miliardy korun mají i s ročním synkem Archiem pobývat od konce března, není ale jasné, zda jim Perry dům pronajímá, nebo je v něm nechává jako hosty zadarmo.

Ať tak, či onak, vévodkyně Meghan opět dokázala, že prostě "umí žít", i když při velkém rozchodu s královskou rodinou to vypadalo, že život navýsluní se jim příčí a oni chtějí "žít obyčejně". Osm ložnic, dokonce 12 koupelen, bazén, haly s vysokými stropy a sloupy, výzdoba jako na zámku. Tak to vypadá uvnitř sídla, které nyní obývají. Obrovitánský pozemek s jezerem a vlastním parkem je samozřejmostí. 

Podle dostupných informací neexistuje žádný záznam o prodeji nemovitosti. O ní se prý Harry a Meghan, kteří se v lednu vzdali svých rolí v britské královské rodině s vidinou kariéry v showbyznysu, dozvěděli od společné kamarádky, moderátorky Oprah Winfreyové (66), Perryho totiž osobně neznají...

Fotogalerie
105 fotografií