Zásnuby JLo a bývalého baseballového hráče Alexe Rodrigueze (44) přežily obvinění z nevěry, takže páru nic nebránilo zahájit plánování letní svatby ve slunné Itálii. S čím ale nepočítali, je celosvětová pandemie nemoci covid-19.

Informace o místě svatby byly nejdříve přísně tajné, zdroj blízký herečce z filmu Zlatokopky ale uvedl, že Itálie je pro ně speciální destinací, ve které by chtěli stvrdit svou lásku. „Vše už bylo naplánované a zaplacené,“ vyjádřil se pro server People a zároveň dodal, že se snad svatba uskuteční, až tahle krize skončí.

Zrušené, či spíše odložené vdavky později potvrdila i samotná zpěvačka v on-line rozhovoru s americkou moderátorkou Ellen Degeneresovou (62). „Pandemie naše svatební plány trochu ovlivnila. Upřímně řečeno, nevím, co se stane, nemáme fixní datum. Stejně jako zbytek světa, i my čekáme. Pokud ale máme být do konce života spolu, tak proč pospíchat?“ zhodnotila Lopezová.

VIDEO: Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny...

 

Video
Video se připravuje ...

Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny... Instagram.com

Fotogalerie
50 fotografií