Na první pohled vypadají na sociálních sítích jako dokonalá, harmonická rodinka. Ve skutečnosti zažívá zpěvačka Alecia Beth Mooreová, známější pod svým uměleckým jménem Pink (nebo také P!nk), pravou italskou domácnost. Právě kvůli dvěma dětem, dcerce Willow Sage (9) a synkovi Jamesonovi Moonovi (3), se rozhodli na sobě pořádně zapracovat a udržet manželství v chodu – a to dokonce i přes Careyovu opakovanou nevěru. Krizí si prošli především v roce 2008, kdy byli na dva roky od sebe, a poté, co se dali znovu dohromady, počali své první dítko. Svěřili se proto do rukou odborníků.

A jak sama zpěvačka nyní říká, právě díky tomu, že jsou Pink a Carey dlouholetými klienty psychoterapeutky a párové poradkyně Vanessy Innové, podařilo se jim překonat všechny překážky. „Povídám si s Vanessou sama a povídáme si s ní i s Careym společně. To je jediný důvod, proč jsme stále spolu,“ přiznala umělkyně na instagramu. Páry, co jsou spolu delší dobu, si přestávají rozumět – tak jako zpěvačka a Carey, jenž jednu dobu v jejich manželství své paní „emociálně nenaslouchal“.

VIDEO: Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou?

Video
Video se připravuje ...

Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou? David Turek

„Nemůžu říct, že je to nějaký mužský či ženský problém, myslím, že je to problém partnerský, manželský problém. Mluvíte zkrátka dvěma různými jazyky,“ myslí si Pink. Právě díky tomu, že jejich odlišné jazyky jim vyškolená terapeutka na sezeních „překládá“, spolu mohou fungovat. „Někoho takového prostě potřebujete. Když jsme děti, nikdo nás neučí, jak mít vztahy, jak vycházet s lidmi,“ postěžovala si Pink. Údajně pomáhá i to, že si manželé vzájemně položí ruku na srdce a skrze oči si hledí duše. „V tu chvíli jsem si uvědomila, že jsem měla v hlavě jen plno sr*ček.“

„Myslím, že to, co se právě teď v naší zemi děje, je toho dokonalým příkladem. Nevíme, jak se navzájem milovat, nevíme, jak vycházet, nevíme, jak komunikovat,“ dodala zpěvačka v narážce na pandemii viru covid-19, který Amerika příliš nezvládá.

Pink a její malý syn si touto chorobou ostatně také prošli a interpretka hitů Try, Raise Your Glass či So What ji pak popisovala jako to nejhorší, co kdy v životě zažila. „V jednu chvíli jsem padla na kolena a začala se modlit. Plakala jsem,“ líčila hororové momenty, kdy měla problémy s dýcháním a oteklý krk. Nemoc se jim ale naštěstí podařilo zdárně překonat a šťastná Pink pak věnovala velkou peněžní částku, dobrý jeden milion dolarů (tedy zhruba 25 milionů českých korun), zdravotníkům v první linii.

VIDEO: Michaela Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video
Video se připravuje ...

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
42 fotografií