„Máma a miminko jsou v pořádku,“ napsal Elon Musk na twitter. Chlapec se narodil v pondělí 4. května a tento den je navíc označován za mezinárodní den Star Wars, přičemž výrobce Tesly je velkým fanouškem této série. Zvídavým fanouškům prozradil i jméno – takové ale rozhodně nečekali...

„Jmenuje se X Æ A-12 Musk,“ prozradil fanouškům. Jestli se jedná o vtip k poškádlení sledujících, nebo se Musk s excentrickou zpěvačkou dohodli na nejoriginálnějším jméně světa, které zní jako sériové číslo raketoplánu, je jedna velká neznámá. Jméno, jež se údajně čte Rachel (což je ale jméno spíše pro dívku), každopádně vzbudilo nesmírný ohlas a lidé si z nejmenšího Muska začínají tropit legraci.

„Je to prča a tak, dokud se po vyslovení jména z podlahy nevznesou démoni,“ zavtipkoval jeden komentující. Jiný už tvoří vtipné memy s miminkem, které původ svého jména hledá v knize o kvantovém provázání. Většina fanoušků se ale domnívá, že netradiční jméno pochází z mysli zpěvačky a Musk novopečené matce pod vlivem uklidňovacích léků nemohl odporovat.

Se zpěvačkou je Elon dva roky. Pro Grimes to je první dítě, pro Elona v pořadí sedmé – šest synů, z nichž jeden zemřel krátce po narození, má s bývalou manželkou Justine Muskovou (47).

Fotogalerie
21 fotografií