V rozhovoru pro Mileyin nový instagramový pořad Bright Minded Selena zabředla do vlastních problémů a vůbec poprvé veřejnosti a tisícům připojeným divákům přiznala, že trpí bipolární poruchou. „Navštívila jsem nemocnici a po letech depresí a úzkostí jsem konečně přišla na to, proč jimi trpím. Uvědomila jsem si, že jsem bipolární." Zároveň dodala, že ji tato diagnóza neděsí. „Čím víc mám informací, tím víc mi to pomáhá. Jak už jednou vím, co to je, přestalo mě to děsit."

Přiznala, že pro některé lidi je těžké otevřít se a podělil se někomu se svými pocity - v jejím rodném Texasu se o duševním zdraví moc nemluví, je to jakési stigma. „Je žádoucí, abys vypadal v pohodě. Jenže pak u dětí, teenagerů… no prostě u mladých, vidím nahromaděný vztek, protože tak chtějí taky působit, ale ne vždy to jde.“

Se zpěvačkou hitu Slide Away se bývalá Disney hvězdička bavila i o koronavirové pandemii a o svém finančním daru losangeleské nemocnici Cedars-Sinai. Zdravotníkům bojujícím se zrádnou nemocí věnovala neupřesněnou částku, za niž mohou nakoupit chybějící ochranné pomůcky.

Selena se osobními diagnózami nikdy netajila. Fanoušci s ní prožívali problémy s lupusem, transplantací ledviny nebo hospitalizací v léčebně pro psychicky nemocné poté, co se dozvěděla o tajné svatbě Justina Biebera (26) a jeho Hailey (23).

Fotogalerie
65 fotografií