Backstreet Boys patří mezi legendární popové kapely a jejich oblíbenost nijak neklesá – ani vzdor faktu, že jim už dávno není dvacet, chlapecký pel v jejich tvářích vystřídaly o dost mužnější rysy a po jejich bocích přibyly partnerky a nějaké ty děti. Pětičlenná sestava, která dokonce loni v létě koncertovala i v Praze, se v neděli večer spojila speciálně pro televizní stanici Fox, aby ze svých domovů na pěti různých obrazovkách přezpívali během „obývákového koncertu“ jeden ze svých největších hitů: Písničku I Want It That Way.

Představení bylo zahájeno Brianem Littrellem (45), jenž byl v té době v Atlantě. „Chceme pro vás udělat něco trochu jiného, ​​trochu zvláštního, přivést náš obývací pokoj k vám. Toto je obývací pokoj v mém ateliéru, v mém domě,“ vysvětlil divákům muž, z jehož úsměvu se kdysi podlamovala děvčatům kolena. „Dnes se ocitáme v těžkém období s virem COVID-19. Takže zůstaňte v bezpečí, zůstaňte doma a chraňte se,“ dodal zpěvák, načež se do přímého vysílání připojil ze svého bytu v LA A. J. McLean (42), aby zahájil písničku.

Postupně se přidali i ostatní: Howie Dorough (46) z Orlanda, Nick Carter (40) z Las Vegas i Kevin Richardson (48) z Los Angeles. Spolu s ním před kamerami vystupovali i dva jeho synkové Maxwell (6) a Mason (12), kteří předstírali, že hrají na bicí a na kytaru, a svého malého synka Odina (3) na okamžik ukázal i „benjamínek“ skupiny Nick Carter. S chlapcem v náručí si dokonce i zatančil.

Tato hudební událost vzdala hold lékařským profesionálům, kteří se snaží zastavit rychlé šíření nebezpečného viru COVID-19, který teď v plné síle udeřil v USA, a léčit všechny touto nemocí postižené. Ještě donedávna zde totiž platila dost volná pravidla a nařízení, jak si mnohé hvězdy na sociálních sítích stěžovaly, málokdo respektoval. Poctu všem odborníkům vzdal mimo jiné i zpěvák Elton John (73), zpěvačky Billie Eilish (18), Mariah Careyová (50) či Alicia Keysová (39), a také kapely Green Day nebo H.E.R.

VIDEO: Upoutávka společnosti FOX na hit kapely Backstreet Boys

Fotogalerie
31 fotografií