Místo večerníčku někteří herci předčítají přes sociální sítě pohádky nebo veselé příběhy. Mezi nimi je i slovenská herečka Zuzana Fialová. Tu si diváci mohou pamatovat například z Kriminálky Staré město či snímku Lidice.

„Lidi mi posílají videa, jak jejich děti při pohádce usnuly. Děti posílají milá poděkování a vím, že hodně dospělých i bez dětí při tom vaří, pracují nebo se jen tak dívají. Zlých zpráv už asi máme všichni pracující po krk,“ napsala pro Pluska.sk herečka, která má během čtení na sobě speciální srdíčkové pyžamo. 

Nejenom děti, ale i dospělí si její čtení užívají. „Od včera mám takovou depku, že jsem se ani nevysvlékla z pyžama. Náhodou jsem klikla na vaši Pipi a už jsem převlečená, děkuji,“ napsala Barbara. „To je super, že to má význam. Hlavu nahoru, i když to úplně chápu. Je to jako na houpačce ty nálady,“ odepsala jí Zuzana.

Byla jsem smutná, unuděná, deprimovaná. Tyto dny mi dávají pořádně zabrat, ale vaše pohádky a styl, jakým je čtete, mi vždy vykouzlí úsměv na tváři. Jste úžasná,“ napsala pak pro změnu Lenka. 

Herečka všem odepisuje a kolikrát netají své dojetí... Alespoň trochu optimistických myšlenek nyní potřebujeme všichni.

VIDEO: Zuzana Fialová: Přežila jsem atentát, teď už chci jen žít! Točit budu výjimečně!

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Fialová: Přežila jsem atentát, teď už chci jen žít! Točit budu výjimečně! Blesk TV

Fotogalerie
14 fotografií