V sobotu večer bude na televizní stanici Nova k vidění další díl populárního pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde kromě klasických osmi proměn bude čekat diváky ještě jedno speciální číslo. Půjde o vystoupení, co by asi nikdo nečekal. Jako zpěvák se totiž představí známý kuchař Zdeněk Pohlreich, kterého si Češi zamilovali v gastronomickém pořadu Ano, šéfe. Třetí epizodu „otevře“ jako Ray Parker Jr. (65) s velmi známým hitem Ghostbusters z osmdesátkové komedie Krotitelé duchů.

„Dal jsem se na vojnu a musím bojovat. Líbí se mi, že na písničce není nic složitého, ovšem proměna je hodně zajímavá. Samozřejmě to bude dost náročné, ale já mám hudbu moc rád. Naštěstí nemám ambici se tímto způsobem živit, takže jde hlavně o to, aby byla pořádná sranda,“ říká známý šéfkuchař, jehož každý zná spíše jako drsného kritika a kulinářského mistra nežli jako zpěváka. Naštěstí hit, který hodlá před dychtivým publikem zapět, není nikterak hlasově náročný.

Jak se Pohlreich s tímto oblíbeným songem popere a zda v sobě skrývá kromě pěveckého i nějaké to pohybové nadání, na to se můžete zatím jenom těšit – a na fotky z jeho zdařilé proměny v černošského zpěváka podívat do naší galerie. 

Kromě mistra kuchaře, jenž se pyšní notně nevybíravým slovníkem, diváci samozřejmě uvidí i Kateřinu Brožovou (51), Zuzanu Norisovou (40), Romana Zacha (46), Roberta Urbana (33), Jána Jackuliaka (41), Debbi (26), Marka Lamboru (24) a Kateřinu Marii Fialovou (22). Už nyní je však jasné, že první číslo bude rozhodně to nejpozoruhodnější!

VIDEO: Hvězda Rebelů Zuzana Norisová: Kvůli Tváři přijde o rodinu!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Rebelů Zuzana Norisová: Kvůli Tváři přijde o rodinu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
43 fotografií