Modelka, která s fotografem Lubomírem Šiškou žije na Islandu, své první dítě, dceru Atlas rodila doma a málem to skončilo tragicky. Na poslední chvíli se totiž zjistilo, že je dítě zaklíněné v porodních cestách. Císařský řez už nebyl možný, a tak blondýnka musela tlačit i přesto, že už předtím během kontrakcí opakovaně omdlévala. Když novorozená dcerka přišla na svět, nejevila žádné známky života. 

„Andělíček se nám narodil bez známek života, pulsu, dechu. Nastaly chvíle totálního zoufalství, beznaděje a neskutečné bolesti. Vedle nás jsme slyšeli záchranáře odpočítávat resuscitaci. Všechno bylo v obrovském koordinovaném chaosu. Trvalo to 20 sekund, nejbolestivějších 20 sekund mého života,“ popsal drama při příchodu dcerky partner Denisy. 

Když loni modelka oznámila, že je podruhé těhotná, od začátku věděla, že chce opět rodit doma. A to se 26. března stalo, když se narodil syn Dennis. „Přirozeně a do vody, tentokrát úplně bez problemů. Neříkám, že bez bolesti, ale to patří k tomu. A tak se mi opět potvrdilo, ze všechno se dá, když se chce, a když se člověk svědomitě připraví. Panika šla stranou a já jsem si to mohla doslova užít. Každou sekundu, od chvíle, kdy jsem sedla do vody, moment kdy mi ho dula hned podala do náručí, až jsem se třesoucí postavila na nohy a odešla s ním do postele,“  popsala druhý porod Mlyneková, která stejně jako během prvního těhotenství nafotila spoustu nahých fotek, které jsou velmi sexy. 

VIDEO: Útlá modelka Zuzana Stráská: Dcera se narodila předčasně kvůli mé nízké váze!

Video
Video se připravuje ...

Útlá modelka Zuzana Stráská: Dcera se narodila předčasně kvůli mé nízké váze! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
16 fotografií