I tak jsou ale informace, které jsou k dispozici, jen velmi kusé a vlastně o to děsivější. „Seklo to s ním při práci a musel okamžitě vyhledat lékařskou pomoc. Jeho stav se trošku zlepšil, ale stále ho řeší,“ přišel web Topky.sk s informací získanou od zdroje blízkého Romanu Luknárovi. Mnoho světla ale do celé kauzy nevnesl. Co přesně se stalo a jak vážný hercův aktuální zdravotní stav je, se zatím neví. Že to ale nebude jen nějaká maličkost, napovídá i fakt, že je Roman Luknár stále na neschopence. 

Kromě obav o hercovo zdraví je ve hře i strach o osud seriálu, v němž je Roman Luknár jedním z protagonistů. Herec má totiž v připravovaném seriálu televize Markíza nazvaném Pan profesor poměrně zásadní roli. A tak kromě Luknárovy rodiny si jeho uzdravení přejí především tvůrci.

„Natáčení seriálu Pan profesor zatím ohroženo není. Záleží to však i na rychlé rekonvalescenci Romana Luknára, který hraje v seriálu jednu z hlavních rolí,“ snaží se situaci uklidnit PR manažerka televize Markíza Andrea Macáková. 

Fotogalerie
19 fotografií