Rusovlasá moderátorka Vera Wisterová se za Hulshe, který má americko-izraelské občanství, vdala v roce 2010 a dala mu dva potomky, Harlowa Paxe (8) a Theodora Stevena (5). Už několik let se ovšem s manželem snaží dohodnout na rozvodu a především na péči o děti. Minulý týden ovšem policie zveřejnila šokující zprávu: Jejich otec si je vyzvedl v nákupním centru na Petržalce – a utekl s nimi.

„Bohužel, můžu vám potvrdit informaci o mých ztracených synech. Včera si je vzal otec a o té doby nevím, kde jsou,“ štkala pro web Pluska.sk zdrcená Wisterová. Zpočátku si mnozí mysleli, že Jeremy s hošíky odletěl do Izraele, kde s Verou několik let společně žili, nejnovější zprávy jsou ale daleko více šokující. Hulsh i oba chlapci by se měli nacházet v Chicagu u jeho bratra!

Na facebooku se navíc teď objevila fotka, na níž Jeremy pózuje s oběma syny, a všichni vypadají šťastně a spokojeně. Záběr přidala osoba, která si na této sociální síti říká Malina Saval. Fotku doprovází i šokující text, který Veru vykresluje ve skutečně hrozném světle! „Těm, co sledují Jeremyho: Následující výrok pochází z důvěryhodného, ​​ale anonymního zdroje. Není ode mne, ale od jedince, který dlouhá léta tvrdě makal, aby vyhrála spravedlnost,“ uvádí Saval.

„Je to pravda, cestoval jsem na Slovensko a viděl jsem tento příběh na vlastní oči. Když za mnou tento zdroj přišel, souhlasil jsem, že to budu sdílet. Proč? Protože jako novinář věřím v pravdu nade všechno. Je naší povinností odhalit fakta. Je naší povinností odhalit pravdu, udržet spravedlnost před korupcí. Toto jsou fakta. Prosím, čtěte a sdílejte.“

Další slova ovšem patří tajemnému anonymovi… „Jeremy a jeho děti jsou v bezpečí poté, co se snažili tři roky uprchnout před zneužíváním lidských práv, korupcí a zadržováním na Slovensku, které následovaly po hrozném únosu a zneužívání jejich matky, Very Wisterové. Ačkoliv podnikla nepředstavitelné kroky, aby ilegálně odloučila Harlowa a Thea od jejich otce a rodiny ve snaze zakrýt své hrozné kriminální činy, selhala,“ stojí v děsivém textu neznámého jedince.

„Napříč světem, svoboda rodiny a radost ze zapojení se na výchově dětí je právo, které náleží všem rodičům. Není to exkluzivní právo pro lidi s konexemi, kteří jsou zkorumpovaní. Podobné velmi drahé PR funguje ve snaze ukázat ji jako oběť, což pasuje k jejímu vytvořenému, zfalzifikovanému příběhu, ale nepomůže odstranit váhu jejích hrozných činů, které spáchala na těchto chlapcích. Vera dlouhá léta praktikovala ‚zaplať, abys mohl hrát‘, ale s tím už je konec a celá pravda bude za chvíli veřejně známá. Všichni, kteří si váží ochrany dětí, řádného procesu a vymáhání práv rodičů, dnes oslavujeme svobodu ze Slovenska!“ dodal anonym.

Podle tohoto příspěvku by tedy měla být strůjcem všeho zla sama Wisterová. Pod tímto skandálním textem jsou však k nalezení velice rozdílné názory. Podle některých je Hulsh nebohou obětí zkorumpovaného systému, podle jiných jde jenom o zraněné mužské ego a kopání kolem sebe. Není totiž tajemstvím, že slovenská moderátorka už našla novou lásku po boku jiného muže…

„Nikdo nemá právo odvézt jen tak děti pryč. Ať už ze Slovenska, nebo Číny, Afriky nebo Ameriky. Tohle, co udělal, je svinstvo. Ať už je pravda jakákoliv, děti nebudou šťastné ani teď,“ množí se mezi komentáři. Celá situace, která z dětí udělala rukojmí v rukou jejich otce, se zkrátka začíná pořádně komplikovat!
Fotogalerie
20 fotografií