Martin Šmahel (37) si místo radosti z toho, že se mu koncem června narodila dcerka, prožil učiněné peklo. Jeho partnerka Beáta měla problémové těhotenství a holčička Ema přišla na svět už v 6. měsíci. Děťátko, které vážilo jen něco málo přes 800 gramů, bylo převáženo sanitkou na specializované oddělení, jenže do vozu narazilo jiné vozidlo - a děvčátko tak muselo bojovat o život.

Koncem srpna už ovšem urostlý fitness trenér zveřejnil první fotku, na níž měl Emu v náručí. Doplnil ji popiskem: „Rosteme, dýcháme, papáme, odoláváme, věříme, dáváme si navzájem energii a těšíme se všichni spolu jako rodina.“ Tehdy byl snímek, alespoň podle všech hadiček k dívence připojených, pořízen v nemocnici.

Od té doby je však ticho po pěšině a na jeho sociálních sítích se to hemžilo maximálně jeho polonahými selfíčky. Až nyní odložil hradbu mlčení a pochlubil se momentkou, na níž si svou malou princeznu veze hrdě v kočárku. Vše nasvědčuje tomu, že čtyři měsíce po narození a všech dramatických událostech, které porodu následovaly, holčičku konečně pustili z nemocnice! „A jak jste naložili s krásným víkendem vy? Je potřeba být co nejvíce venku, souhlasíte? My jsme se procházeli, zacvičili si na hřišti, najedli se a užili si atmosféru města. A bylo to velmi příjemné,“ napsal Šmahel na instagram.

„Emka je už doma! Držím vám, a hlavně té vaší velké bojovnici, palce!“ dojímaly se u fotky pořízené během západu slunce Šmahelovy fanynky. „Super, že už drandíte s kočárem!“ přidala se další.

Zkrátka všechny příznivce, co s napětím sledovali strastiplný příchod malé Emy na svět, velice potěšilo, že je dívenka už natolik fit, že ji může tatínek brát „do světa“. Rozhodně si to jak holčička, tak i její rodiče zaslouží!

Fotogalerie
27 fotografií