Krásná brunetka známá například jako Elizabeth Swannová v sérii dobrodružných filmů Piráti z Karibiku si své soukromí střeží. Druhé těhotenství odhalila až na luxusním večírku v Paříži letos v květnu. Nyní už je ale jasné, že porod má za sebou. V Londýně ji už totiž spatřili i s kočárkem!

Knightleyová, která je od roku 2013 vdaná za britského hudebníka Jamese Rightona (36), s nímž má i dcerku Edie (4), už tak přivítala na svět druhého potomka, ovšem veřejnosti to zapomněla sdělit a nechala si pro sebe dokonce i pohlaví a jméno dítěte. Zahraniční weby však již zveřejnily fotku, na které si manželská dvojice ratolest veze v kočárku a představitelka Elizabeth z Pýchy a předsudku se usmívá a nevypadá, že by byla čerstvě po porodu. Působí také štíhle, i když nějaké kilo navíc asi skrývá její černé a volnější oblečení.

„Nemyslím, že ženy jsou dostatečně oceňovány za psychický a emocionální maraton, kterým prochází, když se stávají matkami," přiznala krásná hnědovláska již před časem. Ostatně první porod měla prý velmi náročný a dlouho krvácela.

Není tedy divu, že se coby feministka pustila i do vévodkyně Kate (37), kterou kritizovala za to, že po narození prince Louise (1) už pózovala na vysokých podpatcích všem přítomným novinářům.

VIDEO: Keira Knightley při focení pro Harper’s Bazaar UK (2016)

Video
Video se připravuje ...

Keira Knightleyová při focení pro Harper’s Bazaar UK (2016) Youtube.com/AlexiLubomirski/BPŽ

Fotogalerie
54 fotografií