Už v reklamě na spodní prádlo David Beckham ukázal, že nemá zapotřebí si rozkrok v upnutých boxerkách vycpávat kapesníky. Je to kus chlapa, na kterém příroda v intimní oblasti nešetřila, ba naopak byla více než štědrá.

To se ukázalo i nyní, když si fotbalista na sebe oblékl vlněné kalhoty, které mají na pravé straně víc napěchovanou kapsu. A to mnohým, překvapivě víc mužské populaci, nedá spát. „Nikdo jiný nezmiňuje Davidovu ohromnou "bouli". Jenom já? To je ale chlap!“ okomentoval snímek jeden z fanoušků profilu Victorie.

Zatímco David se směje, zřejmě moc dobře ví, proč, jeho žena nasadila svůj typický chladný výraz. A to zase trápí její fanynky. „Úsměv, prosím,“ shodují se ve velkém, čímž se snaží pohnout s jejím ikonickým kamenným výrazem, ze kterého nejsou čitelné žádné emoce.

Manželé Beckhamovi jsou v Anglii po královské rodině nejsledovanějším párem, který i přes občasné manželské krize stále drží při sobě. Při pohledu na fotbalistovy kalhoty se Victorii ani nedivíme, že občas přimhouří oči a dál setrvává v manželství s dobře obdařeným Davidem.

VIDEO: Tetování Davida Beckhama v akci!

Video
Video se připravuje ...

Tetování Davida Beckhama v akci! Youtube.com

Fotogalerie
34 fotografií