Melanie Brownová alias Mel B nebo Scary Spice vystoupila jako host v show svérázného novináře Pierse Morgana „Life Stories“ neboli Životní příběhy, kde se pořádně rozjela. Těžko říci, zda jsou její šokující prohlášení v poslední době pouze reklamou na blížící se turné, nebo zda je zpěvačka skutečně taková, že co na srdci, to na jazyku. Pravděpodobně se bude jednat o kombinaci obojího. 

Zpěvaččina výřečnost prý její kolegyně z kapely pořádně vytáčí, na jméno jí ale nemůže přijít především o tři roky starší Geri Halliwelová. Tu pořádně rozlítilo, když Mel prozradila, že s ní měla před lety milostný románek na jednu noc. 

Během natáčení show s Piersem Morganem se pak Mel B vyjádřila celkem jednoznačně i o rozhodnutí Victorie Beckhamové neúčastnit se jejich comebackového turné, které je naplánované na tento rok. „Je to tak trochu děvka!“ šokovala svým výrokem diváky i otrkaného Morgana. 

„Je mi líto, že tam nebude. Ale je zaneprázdněná svou rodinou a módní řadou. Pořád ale doufám, že si to rozmyslí,“ snažila se ještě zachránit situaci Mel B, která kvůli svému prořízlému jazyku působila i jako porotce v show America's Got Talent. 

„Victoria se jasně vyjádřila, že se comebackového turné účastnit nechce a Mel B by měla její přání respektovat a netlačit na pilu,“ prozradil britskému deníku The Sun zdroj blízký Victorii. Svou troškou do mlýna přispěla i Mel C (45), alias Sporty Spice, která o Victorii pronesla, že „ztratila lásku k vystupování“ a představa vystoupení na pódiu před fanoušky ji neskutečně děsí. 

Jejich návrat na koncertní pódia je naplánován na 24. května, kdy mají odehrát první koncert v irském Dublinu v rámci jejich celosvětového turné Spice World Tour 2019. Děvčata mají všechna přes čtyřicet let, mají skutečně veřejné urážky zapotřebí?

VIDEO: Victoria Beckhamová: Kolekce pro Reebok

Video
Video se připravuje ...

Victoria Beckhamová navrhne kolekci pro Reebok Instagram @victoriabeckham

Fotogalerie
70 fotografií