Poslední rozloučení s rusovlasou herečkou Silviou Petöovou už podle našich informací proběhlo v tichosti a bez účasti médií během minulého týdne. Až do poslední chvíle ale její přátelé netušili, zda už pohřeb proběhl, nebo zda se bude teprve konat. 

I přesto, že se mnoho z nich chtělo pohřbu zúčastnit, tuto možnost jim rodina nedala. „Bylo nám řečeno, že si její rodina nepřeje, aby se vědělo o tom, kdy a kde je pohřeb," prozradil zdroj slovenskému server Topky.sk.

Stejně tak tuto informaci potvrdil i kamarád herečky, který si nepřál být jmenován. „Rodina prý nechce, aby se objevila média či známé osobnosti. Chtějí, aby se to odehrálo v tichosti. Snažili jsme se tak zjistit místo a čas, ale nikdo nám nechtěl prozradit podrobnosti," prozradil smutně. 

Petöová po sobě zanechala devatenáctiletého syna Filipa, kterému, stejně jako většině lidí z okolí, zpočátku nemoc tajila. „Rakovinu prsu jí zjistili přibližně dva roky poté, co moderovala na Markíze pořad L.O.V.E. Její rodiče a syn velmi dlouho nevěděli, že je nemocná, tajila to před rodinou," prozradil před týdnem zdroj z okolí herečky.

Fotogalerie
15 fotografií