Největší rivalka rapperky Nicky Minajové (36) zrušila veškerá svá naplánovaná vystoupení na květen a nad těmi dalšími stále visí otazník. Poté, co loni na svět přivedla svou první dceru Kulture Kiari Cephus, se chtěla Cardi B vrátit do původní formy co nejdříve, a tak si vypomohla liposukcí.

„Po té plastice naskočila Cardi B zpět do práce, aby nezklamala své fanoušky a splnila nasmlouvané povinnosti. Ale to cestování, létání a vystoupení si zkrátka vybralo daň na jejím těle,“ svěřil se zdroj blízký zpěvačce. 

To ostatně potvrdil i její tým, který o jejím stavu vydal krátkou tiskovou zprávu. „Cardi se chtěla tak horlivě vrátit zpátky do práce a nevyužila naplno doporučený čas na zotavení po operaci. Její náročný program si vybral přísnou daň na jejím těle a od lékařů teď obdržela přísná doporučení. Proto musíme zrušit veškerá květnová vystoupení. Je velmi zklamaná, ale chce vás ujistit, že se na pódia vrátí v září,“ znělo v oficiálním prohlášení.

Na rozdíl od své rivalky Nicky Minajové (36), která během svého posledního turné zrušila už několik koncertů, včetně toho v Bratislavě, udělala Cardi B opak. I přesto, že jí bylo doktory jasně doporučeno, aby následující koncerty přesunula, rapperka se rozhodla vystoupit.

„Mám pro vás jednu zprávu,“ promluvila Cardi B k fanouškům na Beale Street Music Festivalu. „Měla jsem dnešní koncert zrušit. Vážně bych neměla vystupovat, protože hodně pohybu mi může po**at mou liposukci, ale jdeme na to,“ vyzvonila nedávnou operaci svým fanouškům přímo na pódiu.

Cardi B, která je známá nejen svými písněmi, ale také originálním vyjadřováním při rozhovorech (díky její slavné odpovědi „Okurrr“ si dokonce zahrála i v reklamě na Pepsi), byla ke svým fanouškům vždy upřímná. 

„Nesnáším lhaní. Jestli si myslíte, že někdo jde k doktorovi na liposukci, bum a vypadá úžasně, tak se pletete. Ve skutečnosti je potřeba hodně času na zahojení. Něco mezi třemi a čtyřmi měsíci,“ svěřila se E NewsI přesto, že přiznává, že výsledek operace není takový, jaký si představovala, rozhodně si prý užívá hubenější postavu a svého rozhodnutí nelituje. 

VIDEO: Nicki Minajová oznámila, že v Bratislavě nevystoupí

Fotogalerie
40 fotografií