Každoroční vyhlašování nejkrásnější ženy letos vyhrála pro mnoho lidí celkem překvapivě herečka Jennifer Garnerová. Obálka časopisu People s její tváří byla odhalena v show komičky Ellen DeGeneresové (61), kde byla herečka i hostem.

Hlavním důvodem, proč se na první příčce umístila pro některé možná trošku nevýrazná herečka, je i fakt, že je podle svých kamarádů, kolegů a fanoušků krásná nejen zvenku, ale i zevnitř. Fanoušci okamžitě vyjádřili spokojenost s letošním výsledkem a oznámení na instagramovém profilu zahltili pozitivními a schvalujícími komentáři. 

Trojnásobná maminka je dlouholetou ambasadorkou charitatvní organizace „Save The Children“ a spoluzakladatelkou společnosti vyrábějící organické dětské jídlo. „Mám pocit, že jsem šťastnější a krásnější, čím méně se pozoruji v zrcadle – a více mě zajímá, jaký mám vliv na své okolí,“ prozradila v magazínu. 

„V mé rodině se na vzhled moc nedbalo. Rodiče mi nikdy neřekli, že jsem pěkná, tak mě to ani nikdy nenapadlo,“ vysvětluje bývalá manželka herce a režiséra Bena Afflecka (46). 

I přesto, že si jako každá žena užívá zkrášlování hollywoodských týmů, nejraději chodí bez make-upu, za což bývala v minulosti médii celkem ostře kritizována. 

„Moje děti se na mě podívají a řeknou: Můžeš si to umýt z obličeje? A dát si vlasy do culíku, vzít si brýle a tepláky? Já v tom od nich vidím kompliment. Nejraději mě prostě mají jako mámu,“ dodala pro magazín herečka.

Jennifer Garnerovou můžete znát z filmů Pearl Harbour, Chyť mě, když to dokážeš, Daredevil, Juno nebo třeba Klub poslední naděje. V médiích byl také velmi propíraný její vztah s manželem Benem Affleckem, za kterého byla vdaná v letech 2005–2018. I přes jeho neustálé alkoholové eskapády mu byla neustále velkou oporou a tím si vysloužila velkou náklonnost americké společnosti. 

VIDEO: Outfity Jennifer Garnerové za rok 2017

Video
Video se připravuje ...

Outfity Jennifer Garnerové za rok 2017 youtube.com/Filmy World/BPŽ

Fotogalerie
66 fotografií