Zpěvačka Cher platí už po několik desetiletí jako nejoblíbenější interpretka drag queens po celém světě. Její šílené kostýmy, hvězdné manýry a specifická gesta a hlas jsou totiž jako stvořené pro různé parodie. Dvaasedmdesátiletá hudební ikona se v ohnivé paruce zastavila v show Jimmyho Fallona, kde se nechala slyšet, že za celý svůj život neviděla jedinou dobrou parodii.

VIDEO: Cher v show Jimmyho Fallona 

Moderátor Jimmy Fallon se nejprve rozvášnil o pokračování úspěšného muzikálového filmu Mamma Mia, ve kterém se Cher objevila. Následně začal jejím hlasem zpívat písničku Fernando od skupiny ABBA. Když skončil, zpěvačka mu řekla, že to bylo příšerné. 

„Ale nevadí mi to, protože jsem nikdy neslyšela nikoho dělat dobrou parodii. Nikdo to prostě neumí. Dělají různé divné zvuky a kroutí obličej. Snažila jsem se v nich najít, ale je to prostě kravina," prozradila překvapivě zpěvačka, která ovšem celou situace bere s humorem. 

Na svůj věk vypadá Cher naprosto neuvěřitelně. I přesto, že během svého života podstoupila nespočet plastických operací, nepůsobí komicky, je vitální a hýří dobrou náladou. Otázkou zůstává, jestli svým prohlášením nenaštvala své nejvěrnější fanoušky. Mnoho z nich si totiž na jejím napodobování založilo kariéru. 

VIDEO: Cher v talkshow Grahama Nortona

Video
Video se připravuje ...

Cher v talkshow Grahama Nortona Youtube.com/thegrahamnortonshow

Fotogalerie
32 fotografií