Zatímco konkurenční předávání Zlatých glóbů proběhne už v noci z neděle na pondělí a všechno je do puntíku připraveno, to samé se nedá říci o Oscarech. Zatím totiž stále visí otazník nad tím, kdo bude celou show provázet. Od doby, kdy Kevin Hart oznámil, že se postu moderátora vzdává, Americká filmová akademie do dnešního dne s novým jménem nepřišla.

Celá situace je velmi zamotaná. „Spousta lidí se jen nechápavě drbe na hlavě, protože Kevin nakonec udělal to, co po něm Akademie chtěla, tedy omluvil se. Takže vlastně nebyl důvod se moderování vzdávat v první řadě,“ uvedl zdroj blízký akademikům.

Do celé záležitosti se ještě aktivně zapojila také moderátorka Ellen DeGeneres (60), která si Harta pozvala do své talkshow. Hlavním tématem jejich rozhovoru byla samozřejmě kontroverze, která ho v posledních týdnech provází. Ellen v minulosti Oscary dvakrát moderovala, a tak se rozhodla Hartovi trošku pomoci.

„Rozhodla jsem se dnes zavolat Filmové akademii, protože bych tě opravdu ráda viděla Oscary moderovat. Řekli mi, že by byli rádi, kdybys akcí provázel, a udělají pro to cokoliv, byli by prý nadšení,“ prohlásila DeGeneres. Ta je známá tím, že každý díl své show ukončuje větou „Buďte jeden k druhému laskaví“. „Věřím v odpouštění. Věřím v druhou šanci. A věřím v Kevina Harta!“ vysvětlila na svém Twitteru, proč se za Harta přimluvila.
Paradoxní na celé situaci je, že Hart původně odstoupil kvůli homofobním komentářům na svém Twitteru, a teď se ho zastává jedna z nejoblíbenějších moderátorek v Americe, která je lesbička! „Byl to můj nejupřímnější a nejautentičtější rozhovor, který jsem kdy udělal,“ dodal později na svém Instagramu Hart.
Nakonec to vypadá, že si Hart nenechá tuto skvělou příležitost ujít a moderovat bude.
VIDEO: Když se v Hollywoodu nedaří: Top 10 trapasů na Oscarech.
Video
Video se připravuje ...

Když se v Hollywoodu nedaří: Top 10 trapasů na Oscarech. Markéta Volfová, Lukáš Červený, reuters, hudba: hudebnibanka.cz/Giovanni Cristiani, Antonello Vannucchi, Giorgio Rosciglione, Francesco Santucci - Thanks To Oscar

Fotogalerie
57 fotografií