Na první příčce se umístila držitelka Oscara, třiasedmdesátiletá britská herečka Helen Mirrenová. I přes svůj pokročilý věk je Mirrenová ambasadorkou značky L'Oréal a nebojí se svým fanouškům ukázat, že vše není jen o plastických operacích a různých vylepšeních. Před rokem si v předvečer předávání Oscarů získala srdce žen po celém světě, když na svém instagramu sdílela fotografii svého oscarového líčení před a po. 

„Jsem zvyklá si make-up dělat sama a dělám to ráda. Můj tip na aplikování make-upu je dívat se na sebe zdálky, protože někdy můžeme být trošku posedlí detaily,“ svěřila se filmová královna internetovému serveru Byrdie. 

Hvězdy, které obsadily další dvě příčky, ovšem mohou přinejmenším pozvednout nejedno obočí. Jako druhá se umístila skutečná britská královna Alžběta II. (92), následována americkou zpěvačkou Madonnou (60).

Na světě asi neexistují dvě známé osobnosti, které by se ke stárnutí stavěly rozdílněji. Zatímco královna stárne přirozeně a s grácií, Madonna se pokouší zastavit čas téměř všemi možnými způsoby. Od užívání různých kosmetických produktů po plastické operace. 

Mezi pány jednoznačně zazářil milionář z Pretty Woman, herec Richard Gere (69), který je i před sedmdesátkou idolem mnoha žen. Druhé místo ukořistil herec Liam Neeson(66) a trojici nejlépe stárnoucích mužů Hollywoodu uzavírá herec Pierce Brosnan (65), notoricky známý jako agent James Bond. 

Celkové pořadí nejlépe stárnoucích celebrit:

 

Ženy 

1. Helen Mirrenová (73)

2. královna Alžběta II. (92)

3. Madonna (60)

4. Dolly Partonová (73)

5. Cher (72)

6. Judi Denchová (84)

7. Tina Turnerová (79)

8. Kim Basingerová (65)

9. Sharon Stoneová (61)

10. Susan Sarandonová (72)

Muži

1. Richard Gere (69) 

2. Liam Neeson (66)

3. Pierce Brosnan (65)

4. Arnold Schwarzenegger (71)

5. Harrison Ford (76)

6. Kevin Bacon (60)

7. Paul McCartney (76)

8. Robert De Niro (75)

9. Gary Oldman (61)

10. Mick Jagger (75)

VIDEO: Helen Mirrenová v kampani L'Oréal Paris

Fotogalerie
103 fotografií
Video
Video se připravuje ...

Helen Mirrenová v kampani L´Oréal Paris youtube.com