První informace o radostné události v životě Gerea přinesla španělská média s tím, že dítě mělo přijít na svět v New Yorku a jedná se o chlapečka. Hollywoodská star s chotí však novinky nejprve oficiálně nepotvrdili. Posléze se ale ojbevily informace, že by se mělo miminko jmenvoat Alexander (španělsky Alejandro, tvrdí to magazín HOLA!

Pro Richarda by byl chlapeček druhým potomkem, jelikož s bývalou Bond girl Carey Lowellovovou (58), s níž byl ženatý v letech 2002 až 2016, má dospělého syna Homera (18). Předtím byla jeho manželkou v letech 1991 - 1995 Cindy Crawfordová (52), spolu ale dítě nepočali.

Také hercova choť Alejandra Silva, kterou si vzal během utajeného sňatku loni v dubnu, má už jednoho syna Alberta (6), jehož otcem je americký těžařský magnát Govind Friedland. Za něho se publicistka provdala v roce 2012 a o tři roky později se rozvedli. Někdy v té době také zahořela láskou k hvězdě filmů Smím prosit?, Nevěsta na útěku či Hačikó – příběh psa.

„Je to ten nejvíc pokorný, citlivý, milující, pozorný, zábavný a velkorysý muž, jakého jsem kdy potkala. Co víc říct? Jsem tak zamilovaná! Jak byste se cítili, kdyby se vás někdo každé ráno zeptal: Co tě dnes udělá šťastnou? Nemine jediný den, kdy mi neřekne, jak důležitá pro něho jsem. Mám opravdu velké štěstí,“ pochvalovala si kdysi Silva v jednom z rozhovorů svého slavného manžela.

VIDEO: Richard Gere byl hostem karlovarského festivalu!

Video
Video se připravuje ...

Richard Gere přichází na natáčení pořadu Na plovárně s Markem Ebenem. Blesk - Matěj Smlsal, Luboš Procházka

 

Fotogalerie
44 fotografií