Zvěsti o sexuálním obtěžování dětí se s Michaelem Jacksonem táhly ještě za jeho života a další nepřestávají vycházet na povrch ani po jeho smrti. Naposledy šla „s pravdou“ ven neznámá žena, která tvrdí, že byla králem popu také zneužita. V době, kdy ji měl Jackson obtěžovat, jí bylo pouhých 12 let.

Jeho pozornost si získala kvůli svému chlapeckému vzhledu. K sexuálnímu obtěžování mělo docházet od roku 1986. Žena, která se zařadila mezi další Michaelovy oběti, disponuje také důkazy v podobě milostné korespondence či kopií šeků, které podepisoval sám král popu.

Každý z dopisů, které dívka tehdy od Jacksona obdržela, měl intimní charakter. Zpěvák jí vyznával lásku a vypisoval své touhy. Její mlčení si tehdy koupil za neuvěřitelných 20,5 milionu korun.

Kdysi se také mluvilo o tom, že zpěvák se měl bláznivě zamilovat do Emmy Watson (28), představitelky Hermiony v Harry Potterovi. Prý se nechal slyšet, že by se s ní rád oženil. Herečka byla během natáčení prvního dílu sotva jedenáctileté děvčátko, což ve světle těchto skutečností zní ještě hůř, než kdy dřív.

VIDEO: Nahrávka Michaela Jacksona. Zpěvák na ní mluví o plánovaném turné. Z jeho hlasu je však poznat, že je pod vlivem silných léků

Video
Video se připravuje ...

Nahrávka Michaela Jacksona. Zpěvák na ní mluví o plánovaném turné. Z jeho hlasu je však poznat, že je pod vlivem silných léků Youtube.com

 

Fotogalerie
24 fotografií