Zpěvačka Kate Perry oblékla růžové šaty připomínající bonbon Marshmellow, ale nebyl to žádný levný kousek. Nechala se inspirovat modelem z letošní jarní kolekce luxusní značky Balmain. Do růžové se zabalila také Kylie Jenner.

Šokující byla i rapperka Cardi B, která provokovala nejen svými šaty, které vypadaly jako obrácená rozvlněná sukně. Ale také odvážným polibkem s manželem a rapperem Offsetem, se kterým se před zraky kamer a fotografů vášnivě olizovali tak dlouho, až si byli jistí, že je vyfotografovali úplně všichni.

Na bílou tentokrát vsadila Jennifer Lopezová, která spíš než štíhlou postavou zaujala obrovským kloboukem. Minišaty v bílé barvě a s monstrózními volánky na ramenou, připomínajícími křídla, si vzala modelka Heidi Klumová.

„Velkou parádu" udělala také americká country zpěvačka Dolly Partonová, která si vybrala červenozlaté krátké taneční šaty s volánky a svým výběrem šlápla hodně vedle.

Šílených outfitů bylo na předávání hudebních cen Grammy k vidění mnoho, střídmější naopak tentokrát byla Lady Gaga nebo Dua Lipa.

Fotogalerie
40 fotografií