Slavná franacouzská modelka Thylane Blondeau se jako spousta dalších celebrit zapojila do instagramové výzvy „Ten Years Challenge“. Jedná se o příspěvek, ve kterém uživatelé porovnávají svou aktuální fotku s jinou, deset let starou, tedy z roku 2009, aby ukázali, jak zestárli nebo se naopak pochlubili, jak dobře i po takové době vypadají.

Thylane, zdá se, internetovou výzvu moc nepochopila, protože na svůj Instagram zaslala porovnání dvou fotografií, mezi nimiž je rozdíl necelých dvanácti let. Jako archivní vzpomínku si navíc překvapivě vybrala neznámou fotografii, která sice také vznikla na focení do módního magazínu Vogue, ale nejedná se o tu, co před jedenácti lety obletěla celý svět.

 

10 Years challenge, děkuji vám moc za 2,9 milionů sledujících! Všechny vás moc miluji,“ poděkovala u vzpomínky svým fanouškům. Že by už měla, krásná blondýna s plnými rty, slavné fotky plné zuby? 

Dnes sedmnáctiletá modelka se jako jediná žena v historii stala dvojnásobnou nejkrásnější tváří světa. Poprvé, v pouhých šesti letech, a podruhé v prosinci roku 2018.  

„Pořád tomu sama nemůžu uvěřit. Moc děkuji všem, kdo pro mě hlasovali. Nikdy by mě to ani nenapadlo. Jsem vám všem moc vděčná,“ napsala před měsícem modelka na svůj Instagram. 

 

Fotogalerie
108 fotografií