Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tomu neuvěříte: Těchto 10 slavných žen letos oslaví padesátiny!

/
  • Jsou krásné, úspěšné a vypadají o dvacet let mladší. Tyto známé ženy ale letos oslaví půl století.
    10. února 2019 ● 12:30

    Některé ženy zrají jako víno. I v padesáti vypadají maximálně na třicet a udržují se mladistvé a sexy. Často nás napadají otázky, jak to dělají, že jsou stále tak dokonalé a zub času se jim vyhýbá, jak může? Jaký mají recept na svůj nestárnoucí sex-appeal? Ale jsou i takové, které se odmítají smířit s tím, že už jim nikdy nebude náct a zaměstnávají ruce plastických chirurgů a dietologů... Ne vždy je však výsledek ucházející. Posuďte sami. Podívejte se nejslavnější ženy, které letos oslaví magickou padesátku!

  • 1.

    Jennifer Lopez

    Jennifer Lopez
    Autor: www.profimedia.cz
    Tomu se dá jen těžko věřit. Krásná popová diva, která si dokonce zahrála v několika filmech třeba po boku charismatického Roberta Redforda, v červenci bude mít oslavu půlstoletí. Ale při pohledu na její fotky by jí člověk tipl nejméně o dvacet let méně. Jak to ta Jennifer jen dělá? Možná se koupe v krvi z mladých dívek jako Čachtická paní? Ale ne, spíš jen dodržuje striktně životosprávu a věnuje se své milující rodině, která ji ve všem podporuje.
  • 2.

    Jennifer Aniston



    Jennifer Aniston
    Autor: www.profimedia.cz
    Role Rachel Greenové v komediálním sitcomu Přátelé ji proslavila po celém světě. Dvakrát se dostala na vrchol žebříčku časopisu People o nejkrásnější ženu světa. Není divu, její souměrná tvář, milý úsměv a vždy dokonalé vlasy jsou vzorem pro mnoho žen. Byla provdaná za Brada Pitta, než jí ho ukradla Angelina Jolie. Po rozchodu s Justinem Therouxem, druhým manželem, se o jejím soukromém životě moc neví. I když její fanoušci by si přáli, aby se dala znovu dohromady s Bradem, který už je taky nějaký ten pátek bez Angeliny.
  • 3.

    Cate Blachett



    Cate Blanchett
    Autor: www.profimedia.cz
    Krásná modrooká herečka je držitelkou dvou Oscarů a mnoha dalších ocenění. Zářila jako vnadná elfka Galadriel v trilogii Pán prstenů nebo Katharine Hepburnová v Letci (za tuto roli si převzala sošku Oscara). Krásná Australanka je sice provdána za dramatika Andrewa Uptona, ale nebála se přiznat, že dříve jí nedělalo problémy randit i se ženami.
  • 4.

    Catherine Zeta-Jones

    Catherine Zeta-Jones
    Autor: www.profimedia.cz
    Smyslná herečka se vám nejspíš vybaví, když si vzpomenete na Zorra, tajemného mstitele, kde si zahrála se sexy Antoniem Banderasem. Britka, která později přesídlila do Hollywoodu, tvoří už od roku 2000 stabilní pár s dalším hercem, Michaelem Douglasem. Jejich vztah si prošel snad vším, na co si jen vzpomente, ale přesto jsou stále spolu. Mají dvě krásné dětí. Zajímavostí je, že s manželem oslavují narozeniny ve stejný den.

  • 5.

    Renee Zellweger

    Renée Zellweger
    Autor: www.profimedia.cz
    Kdo by si nepamatoval potrhlou Bridget Jonesovou, která se snaží najít a sbalit svého pana Dokonalého. Obtoustlá a průměrná třicátnice to však nakonec dokáže a najde svého pana Darcyho. Bohužel, mládí si nekoupíme a Renée se odmítá smířit s přírodou. Loni jsme mohli být svědky její děsuplné přeměny, kdy z půvabné herečky plastičtí chirurgové vyrobili masku bez špetky mimiky. V současnosti byste její krásné rysy v plastikové tváři hledali marně. Uvidíme, co bude dál, třeba ji padesátka na krku trochu přivede k rozumu.
  • 6.

    Mariah Carey

    Mariah Carey
    Autor: www.profimedia.cz
    Zpěvačka, textařka, žena neustále bojující se svou váhou. I tak by se dala charakterizovat popová diva, která se proslavila mnoha hity, namátkou třeba „All I Want For Christmas Is You“. Mariah je známá svými milostnými aférkami, psychickými zhrouceními. Momentálně randí s o třináct let mladším tanečníkem Brianem Tanakou, snad konečně našla toho pravého. Ale u Mariah člověk nikdy neví... Jako není jisté, jestli na příštím koncertě přijde hubená či objemnější verze zpěvačky, tak její milostný život se mění ještě rychleji než její váha...
  • 7.

    Eva Vejmělková

    Eva Vejmělková
    Autor: www.profimedia.cz
    Krásná Eva excelovala v pouhých 16 letech v melodramatu Fontána pre Zuzanu. Od té chvíle se éterická blondýnka dostala do povědomí a šla z role do role. Ale nejvíc asi českým divákům utkvěla jako Píšťalka v Básnících, kde hrála milenku Pavla Kříže, jenž jí nelítostně zlomil filmové srdce. Momentálně se živí jako terapeutka a pomáhá lidem najít půdu pod nohama v Havířově.
  • 8.

    Anne Heche

    Anne Heche
    Autor: www.profimedia.cz
    Americká herečka se proslavila rolí v právnickém sitcomu Ally McBealová a tím, že se veřejně přiznala ke své homosexualitě, celkem dlouho chodila s komičkou Ellen DeGeneresovou. Ale asi svou orientaci až tak vyhraněnou neměla, protože v roce 2009 sbalila kolegu ze seriálu Muži na stromech Jamese Tuppera. Porodila mu dva syny. Pár už spolu bohužel není, po deseti letech se jejich láska vypařila. Ale zůstávají prý přátelé.

  • 9.

    Erika Eleniak

    Erika Eleniak
    Autor: www.profimedia.cz
    Tuhle herečku si budete nejspíše pamatovat z trháku devadesátek, z Pobřežní hlídky, kde po boku Davida Hasselhoffa oděna do miniaturních plavek zachraňovala tonoucí z rozbouřených vln oceánu. Její herecká kariéra však nebyla tak úspěšná, jak by si asi přála, a navíc byla v seriálu později nahrazena silikonovou Pamelou Andreson. To jí však na kráse neubralo, blížící se padesátku by jí tipoval málokdo.
  • 10.

    Dolly Buster

    Dolly Buster
    Autor: www.profimedia.cz
    Je to tak, i tato sexbomba s obrovským poprsím letos oslaví význačné kulatiny. V devadesátých letech patřila mezi největší hvězdy erotického průmyslu. Filmy, ve kterých hrála, šly mezi fanoušky na dračku. Dnes už se bývalá pornostar věnuje výhradně svému manželovi a dokonce fušuje do řemesla spisovatelům, píše totiž detektivky.

    Fotogalerie
    79 fotografií
     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

janka69: len vďaka plastickým chirurgom vyzerajú ako vyzerajú... kiež by mali 3000 dolarov na mesiac , by som ich potom chcela vidieť.. umelina a samý silikón...

(10. 02. 2019 21:09)

vosavopruz: Myslel jsem že Dolly Buster zemřela na AIDS

(10. 02. 2019 19:06)

koumak_z_prahy: Jediná spravedlnost. Smrt a věk. Všem bez rozdílu!

(10. 02. 2019 17:47)

krtek.: vzhledem k aktualnosti zdejších článkú bych se ani nedivil

(10. 02. 2019 17:09)

a-z-: Fakt nevěřím. Jsem myslel, že jsou starší.

(10. 02. 2019 16:32)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy