Vzhledem k tomu, že hosteska v tmavě modrých šatech před všudypřítomnými kamerami a fotoaparáty nijak pohledem neuhýbá a naopak se sebevědomě usmívá přímo do objektivů, strhla na sebe okamžitě pozornost všech, kteří měli možnost sledovat příchody celebrit na slavnostní předávání filmových cen Zlaté glóby. Kromě toho český fanoušek jistě ocení, že půvabná brunetka s dlouhými hnědými vlasy trochu připomíná neméně pohlednou herečku Evu Josefíkovou (28).

To, že je po vzoru Forresta Gumpa prakticky na každém snímku, údajně nebyl záměr. „Snažila jsem se, aby byl produkt vidět. Při příchodech hvězd byly na červeném koberci jako vždy desítky fotografů. Nezáleželo proto ani moc na tom, kde jsem stála, protože se fotilo snad ze všech úhlů,“ vysvětlovala Kelleth pro magazín People. Sympatická dívka se tak objevila například za zády herečky Jamie Lee Curtis (60), známé ze série hororů Páter třináctého, za komikem Jimem Carreym (56), za nádhernou Lucy Boynton (24) a Ramim Malekem (37), kteří společně zazářili ve filmu Bohemian Rhapsody o kapele Queen, nebo za černošským hercem Idrisem Elbou (46), co se málem stal novým představitelem kultovního Jamese Bonda.

Vynalézaví uživatelé sociálních sítí, jako je třeba Twitter nebo Instagram, okamžitě spustili vlnu více či méně povedených vtipných koláží a výkřiků ve stylu „tu cenu by měla dostat ona!“, „ta holka by mohla příští rok Zlaté glóby rovnou moderovat“, anebo „v roce 2019 chci být jako Fiji Water Girl!“ Bohužel pro pány, kteří se do ní na sociálních sítích okamžitě zamilovali, se záhy ukázalo, že je usměvavá Kelleth již několik let vdaná. Jejím manželem je módní fotograf Christopher Von Steinbach, se kterým se seznámila v roce 2010. Nafotil totiž její portfolio.

I když je to sláva jen pomíjivá a do pár dní nikdo nebude znát její jméno (už nyní ho vlastně zná jen málokdo, na internetu se jí přezdívá prostě jen Fiji Water Girl, tedy dívka s vodou z Fiji), ona si nečekanou popularitu rozhodně užívá. Během pár hodin jí na Instagramu přibylo neuvěřitelných 150 tisíc followerů a ona je za to zásobuje krásnými a smyslnými fotkami. Psalo se o ní například na CNN, užila si pár minut na výsluní v Late Late Show Jamese Cordena a natočila pro Fiji Water i vtipnou reklamu, ve které také ona děkuje za Zlatý glóbus, který právě získala.

Na nejpovedenější fotomontáže a sexy snímky téhle svůdné dívky z Los Angeles se ostatně můžete podívat do naší galerie!

Fotogalerie
53 fotografií