Pornoherečka Rossi žalovala Sheena o 5 milionů, v poslední době na bývalého partnera jen házela špínu a obviňovala ho kromě jiného i z toho, že ji donutil jít na potrat, když čekala jejich dítě. Herec teď však vydal prohlášení, ve kterém vše popírá. Rossi prý v obžalobě zapomněla zmínit, že ve skutečnosti právě ona trvala na nechráněném sexu s ním a kromě toho během vztahu spala i s jinými muži.

Odmítá i Brettina tvrzení, že by ji fyzicky týral a nutil k potratu. Zoufalý Sheen doufá, že se jeho právníkům podaří u soudu rozmetat celou žalobu, která stojí zejména na ženině výpovědi, jak po minimálně pěti souložích bez ochrany našla partnerovy léky, a teprve tehdy tak odhalila jeho chorobu. Vzhledem k tomu, že Rossi na prvním rande v roce 2013 podepsala dohodu na sex za 10 000 dolarů, které měly být i za mlčenlivost, co se týče Charlieho nemoci, zdají se být hercovy šance na vítězství docela dobré.

Rossi měla navíc po rozchodu se Sheenem natočit i video, ve kterém pálila některé jeho věci a vykřikovala věci jako: „Vystavils mě viru HIV po dobu roku a půl! Nechals mě se zbavit dítěte!“ Právní tým herce se teď snaží dokázat, že se jedná o porušení jejich dohody a Rossi by tak neměla dostat ani žádné peníze z vyrovnání.

Sheen s Rossi spolu byli téměř rok a dokonce se stihli spolu i zasnoubit během výletu na Havaj. Podle herce nejdřív vše vypadalo jako zalité sluncem, pak se ale Rossi ukázala v pravém světle. „Žena motivovaná chamtivostí a sžíraná žárlivostí,“ popsal údajně skutečnou Brettinu tvář Sheen.

Fotogalerie
9 fotografií