Charlie Sheen v půlce listopadu v pořadu televize NBC oznámil, že je HIV pozitivní. Nemocí trpí již čtyři roky. Herec poslední dobou vypadal opravdu špatně a o nemoci se dlouhou dobu spekulovalo. Po tomto veřejném prohlášení se Sheen stáhl do ústraní a na veřejnosti se neukazoval. Až do teď!

Herec se rozhodl oslavit americký svátek Díkuvzdání se svou rodinou. Překvapivě nejel za svými dětmi, ale za tátou Martinem. Sheen se zdál být poprvé za dlouhou dobu v dobrém rozmaru a na návštěvu ho doprovodila neznámá dáma. Podle paparazzi si s sebou přinesl i flašku alkoholu. Sheen dříve uvedl, že s drogami skoncoval, ale alkoholu sem tam neodolá. Ze snímku je patrné, že Sheenovi se daří dobře a herec vypadá mnohem lépe.

Padesátiletá hollywoodská hvězda se proslavila rolemi ve filmech Četa, Wall Street či Žhavé výstřely i v populárních televizních seriálech jako Dva a půl chlapa. Sheen je ale neméně známý svými problémy s alkoholem, drogami, sexuálními výstřelky a domácím násilím.

Filmové úspěchy Charlieho Sheena, syna slavného herce Martina Sheena, zahrnují Zlatý glóbus z roku 2002 za nejlepší výkon v seriálu Všichni starostovi muži a má rovněž vlastní hvězdu na hollywoodském chodníku slávy.

Fotogalerie
19 fotografií