Pár si řekl „Ano!“ v luxusním resortu Aman Canal Grande. „George Clooney a Amal Alamuddin se vzali dnes na soukromém obřadu v italských Benátkách,“ prohlásil mluvčí hollywoodského šviháka, který platil dlouhou dobu za věčného mládence. Těmto dnům je ale konec.

Do města přijela na svatbu celá řada známých svatebních hostů – zpěvák skupiny U2 Bono Vox, herec Matt Damon, modelka Cindy Crawford nebo další herec Bill Murray.

Herec před obřadem zářil štěstím. Bylo vidět, že si je volbou ženy svého života skutečně jistý. Na svatebčany házel grimasy a neustále vtipkoval. Možná tak zaháněl trému.

Původně se spekulovalo, že by se svatební obřad měl konat až v pondělí. Neočekává se, že by z Clooneyho okruhu byly o svatbě sděleny podrobnější informace.

Exkluzivní práva na fotografie prodali Clooney s novomanželkou magazínu Vogue za 35 milionu Kč. Peníze přijdou na charitu.

George se seznámil se svou nastávající ženou, britsko-libanonskou právničkou Amal Alamuddin, loni v říjnu v Londýně. Netrvalo dlouho, a už v dubnu ji požádal o ruku.