Od pátku do pondělí probíhá v italských Benátkách obrovské svatební veselí hodné hollywoodské megahvězdy. Do města již přijela celá řada známých svatebních hostů – zpěvák skupiny U2 Bono Vox, herec Matt Damon, modelka Cindy Crawford nebo další herec Bill Murray.

I když se Clooneymu krátí poslední chvíle svobody, je v dobré náladě a rozdává úsměvy na všechny strany. Je vidět, že starý mládenec si je jistý, že si za ženu beru tu pravou.

George se seznámil se svou nastávající ženou, britsko-libanonskou právničkou Amal Alamuddin loni v říjnu v Londýně. Netrvalo dlouho, a už v dubnu ji požádal o ruku.

Kdy přesně svatba začne, není jisté. Vše však dosud nasvědčovalo tomu, že samotný obřad proběhne v pondělí. Místní úřady totiž právě na tento den nařídily uzavřít přístupové cesty k renesančnímu paláci Cavalli, kde se bude obřad odehrávat.

Clooney byl však již dnes spatřen oháknutý jako na obřad. Je taky navíc možné, že budou svatby dvě. Jedna oficiální a civilní. A jedna pompézní pro přátele. A hustotou Georgeových přátel v Benátkách nasvědčuje, že jedna možná proběhne již dnes večer.

Fotogalerie
24 fotografií