Své „Ano“ si novomanželé řekli v New Yorku za přítomnosti jen několika málo přátel a Katiných dětí z předchozího manželství. Kate si cení svého soukromí a pečlivě ho chrání. Proto se také rozhodla přede všemi zamlčet plánovanou svatbu s partnerem Nedem.

Kate a Ned měli vskutku romantickou a soukromou svatbu. Plánovali to dlouho. Oba jsou moc šťastní a zamilovaní. Kate si chrání své soukromí a nechtěla, aby o tom kdokoliv věděl,“ prozradil zdroj z jejich okolí deníku The Sun.

To, že se bude hvězda Titanicu potřetí vdávat, zatajila i svým rodičům. „O čem to mluvíte?“ ptal se nechápavě otec Kate Roger, když byl dotázán, zda ví o svatbě své dcery. Ani otec Neda neměl o jejich sňatku ani tušení. „O ničem takovém nevím, ale u nich dvou by mě nic nepřekvapilo,“ řekl.

K oltáři půvabnou herečku odvedl její nejlepší přítel a oscarový kolega Leonardo DiCaprio. „Poprosila Lea, zda by ji dovedl k oltáři, protože jsou nejlepší přátelé,“ svěřila se kamarádka Kate. Herečka a její v pořadí již třetí manžel Ned začali randit v minulém roce, krátce před tím, než se v létě tajně zasnoubili. Poprvé se Kate vdala v roce 1998 za Jima Threapletona, se kterým má dceru Miu Honey (12). V roce 2003 se provdala za oskarového herce Sama Mendese, se kterým zplodila syna Joe Alfieho (9). Manželství se ale po sedmi letech rozpadlo.

Fotogalerie
3 fotografie