Drogy už Blakovi zkomplikovaly nejednou život, dokonce kvůli nim i seděl, a přesto si s nimi stále zahrává. Jako by zapomínal, co udělaly s jeho manželkou Amy.

Tentokrát ale přestřelil. Ve středu večer si Blake s kamarádem udělali mejdan, na kterém drogy samozřejmě nechyběly a kde alkohol tekl proudem. Později ho našla doma jeho přítelkyně, a když viděla, že má Blake zapadlý jazyk, dusí se vlastními zvratky a že jeho levá plíce nefunguje, ihned zavolala sanitku.

„Lékaři mi dovolili držet ho za ruku asi 45 minut. Později jsem zjistila, že to udělali, protože si mysleli, že umírá.“ řekla Blakova přítelkyně Aspin.

Kamarádka Fiedler-Civila, Yeya Jáuregui, včera na Twitteru oznámila, že je Blake stále v kómatu a prosila jeho fanoušky, aby se nepřestávali za něho modlit.

„Opravdu, sice jsem nečetla žádné zprávy o této tragické události, ale mám Blaka na Facebooku a všichni jeho přátelé se za něj modlí,“ řekla Yeya.

Blake bojuje se závislostí na heroinu už léta a přivedl k němu i svojí bývalou manželku Amy. Ta byla v červenci 2011 nalezena mrtvá. Příčinou byla právě neustálé kombinace drog a alkoholu, což zpěvaččin organizmus už nevydržel.  

Fotogalerie
6 fotografií