"Dej mi pusu, námořníku," říkala vždy Blakovi Amy. Ten jí na to někdy bezcitně odpověděl: "Jdi do pr.... až mi dáš peníze." O nechutném chování ke zpěvačce Amy Winehouse pověděli její blízcí přátelé britskému deníku The Sun.

Blake, který si stále odpykává svůj trest ve vězení za napadení, hodlá vydělávat na své exmanželce i nyní. Chce napsat o jejich vztahu i knihu a pořádně na tom zbohatnout. Navíc jeho známí tvrdí, že ve skutečnosti Amy nikdy nemiloval, měl ji pouze rád a to zřejmě jen kvůli jejím penězům, které vesele utrácel za drogy. A byl to právě Blake, který Amy přivedl ke kokainu a heroinu.

 

Amy potkala Blaka v baru The Good Mixer v její oblíbené londýnské čtvrti Camden už v roce 2003. Hned měsíc na to, už měla na hrudi vytetované jeho jméno. Blake ji však zanedlouho opustil a vrátil se ke své dřívější přítelkyni. Amy upadla do deprese, ze které pak vyšlo její vynikající album Back to Black. V roce 2007 se k sobě ale vrátili a o dva roky později se vzali. Byl to však právě Blake, kdo ji přivedl k heroinu a dalším drogám.

Amy Winehouse náhle zemřela v sobotu 23. července. Pitva neprokázala, že by smrt způsobily drogy.

Fotogalerie
4 fotografie