Poté, co se objevily další dokumenty, které přinášejí nové informace o posledních chvílích Jacksona, zažívá Murray krušné chvilky. Od počátku je rodina krále popu přesvědčená, že to byl právě on, kdo připravil zpěváka o život. A podle zahraničních médií jsou tyto dokumenty »vstupenkou« Murrayho do vězení. Domněnka, že se snažil ukrýt důkazy, se tak zřejmě dostane do centra pozornosti i během soudního procesu, který s ním pokračuje.

Jacksonův manažer Alberto Alvarez, jenž byl přivolán do zpěvákova pokoje v době, kdy umíral. Podle něj to byl právě Murray, kdo se snažil z místa činu rychle odnést protokol a další sedativa. Oživování zpěváka prý šlo v tu chvíli stranou. Když se na místo dostavila záchranka, Jackson už nejevil známky života. Murray přes svého právníka obvinění odmítl. Zároveň upozornil na fakt, že Alvareze už dvakrát vyslýchala policie a jeho svědectví se neshodují. V první výpovědi se totiž o skrývání léků nezmínil.

Jackson zemřel loni 25. června, soud s Murrayem je naplánován na začátek dubna. Podle obžaloby podal Jacksonovi smrtící dávku propofolu v kombinaci se sedativy.

Draží injekci, která zabila krále popu

Neznámý prodejce nabídl do aukce injekční stříkačku, o níž prohlásil, že právě tou byl zabit Michael Jackson (†50). Vyvolávací cena injekce, kterou podle něj byla zpěvákovi aplikována smrtelná dávka propofolu, je přes 92 milionů korun. Dražba je naplánována na 25. června.

Fotogalerie
3 fotografie