Madonna se se svým manželem Guyem Ritchiem rozvádí! Pár spolu už nemůže vydržet a rozvod chtějí stihnout do Vánoc. Je zpěvačka vůbec sama? O jejich rozvodu si můžete přečíst zde.

Nedávno britská média spekulovala o jejím údajném poměru s baseballistou Alexem Rodriguezem (32). Madonna se měla s Alexem sblížit v tělocvičně, kam chodila bez manžela Guye. Její mluvčí Liz Rosenbergová to ale popírá.

Nedávno ji fotografové načapali v objetí dalšího neznámého muže. Kdo je ten neznámý?

Na co by si měl dát její příští milenec pozor? Madonna vyžaduje sex alespoň třikrát týdně a bude jistě vyžadovat stále něco nového. Není totiž v sexu žádná začátečnice a zažila už ledacos. Nový muž to nebude mít jednoduché.

Koho měla v posteli

John F. Kennedy jr. (+38)

Autor: 

Zpěvačka si prožila románek se synem zavražděného amerického prezidenta Johnem F. Kennedym jr. "Podívej na ten obličej, na ty vlasy. Je úžasný. Je to Bůh," svěřila se kamarádkám.

Měla klíče od jeho bytu, a proto ji jednou našel mladý John večer, když se vrátil z práce, na pohovce v obýváku, zabalenou jen v průsvitné fólii. Usmála se na něj a řekla: "Tvá večeře je připravená, Johne!"

Sean Penn (48)

Madonna a Sean Penn
Autor: ČTK/AP/CRAIG MATHEW

Jejím prvním manželem byl americký herec Sean Penn. Po několikaměsíční známosti se za něj provdala v den svých 27. narozenin.

S Pennem se seznámila během natáčení videoklipu Material Girl. Fotografové snažící se zachytit novomanžele za každou cenu i z vrtulníků rozzlobili vždy agresivního Seana natolik, že v pláži před domem napsal do písku ohromnými písmeny "Fuck off".

Bohužel tento vztah nevydržel příliš dlouho a po třech letech se rozvádějí. Se Seanem natočila nepříliš úspěšný film "Shanghai Surprise".

Warren Beatty (71)

Warren Beatty
Autor: ČTK/AP/Kevork Djansezian

Po rozchodu s Pennem ji utěšoval známý sukničkář Warren Beatty. "Zná ženské tělo mnohem lépe než všichni ostatní muži," pochvalovala si zpěvačka. Románek dlouho nevydržel, prý se k ní choval jak ke kusu hovězího.

Dennis Rodman (47)

Dennis Rodman
Autor: ČTK/AP

Její postelí prošel i basketbalista Dennis Rodman, ten proslul románkem s Carmen Electrou.

"Madonna mě nechala klidně letět tisíce kilometrů jenom proto, abych ji uspokojil. Volala mi i desetkrát za den. ´Potřebuji sex, hned, okamžitě přijeď,´ křičela do sluchátka. Zbožňovala moje tělo a chtěla mít se mnou dítě," vypráví Rodman.

Vanilla Ice (39)

Vanilla Ice
Autor: Youtube.com

V roce 1991 si prožila aférku s raperem Vanilla Ice. "S ní to byl nejlepší sex v mém životě. Vyspali jsme se spolu už při druhé schůzce. Zatáhla mě k sobě domů," vypráví Vanilla.

Madonna ovšem nepohrdla ani ´přízní´ žen. Její obětí byla například modelka Amanda Cozalet, která říká: "Umí skvěle líbat. Bylo to super."

Carlos Leon (42)

Madonna a Carlos Leon
Autor: ČTK/AP

Dalším mužem, se kterým se Madonna zapletla, byl její osobní trenér Carlos Leon. Během natáčení Evity zjistila, že je s ním těhotná. Protože prodělala již několik potratů, rozhodla se, že si dítě nechá.

Během filmování těhotenství Madonna tajila, ale když skončilo, byla mluvčí Liz Rosenberg pověřena oznámit situaci světu a 14.října porodila Madonna dceru Lourdes Maria Ciccone Leon. Na premiéru snímku v Los Angeles přišla Madonna v doprovodu přítele Carlose. Jejich vztah ale dlouho nevydržel.

Guy Ritchie (40)

Madonna a Guy Ritchie
Autor: ČTK/Ian West

S blížícím se rokem 2000 se začaly objevovat v novinách spekulace, že se Madonna sblížila s mladým britským filmovým režisérem jménem Guy Ritchie, kterého Madonně představila Stingova manželka Trudy. V únoru již byl jejich vztah oficiální, oba tvrdili, že se velmi milují.

Během roku dokončuje Madonna své další album a v březnu přichází šok: Madonna je tři měsíce těhotná.

11. srpna se Madonně a Guyovi narodil syn Rocco Ritchie, tři týdny před očekávaným porodem. Říkalo se, že oba, matka a syn, byly v ohrožení života, ale oficiálně bylo prý vše v pořádku.

V roce 2006 se též aktivně podílela na vzniku nové charitativní organizace Rising Malawi podporující sirotky v Africe. Na své říjnové cestě do Lilongwe s manželem Guyem adoptovali syna jménem David.

Nyní to vypadá, že Gyue brzy nahradí jiný muž!

Fotogalerie
8 fotografií