Běda mužům, kterým doma žena vládne! Slavnou větu, která zazněla ve Starých pověstech českých, by si teď mohl opakovat i romský herec z Chomutova. Paní Godlová, které se podle svých slov bojí, mu dost rázně vysvětlila, jak má odpovědět na nabídku jít do StarDance XI. „Manželka mě do toho hnala, protože mi řekla, že zhubnu! To byl jediný důvod, proč jsem do toho šel,” řekl Aha! zcela vážně. Ale prý se těší, že se naučí něco nového. „A budu moct dělat frajera, ale už s lepší postavou,“ řekl.

Popelář Franta ze seriálu Most! prý nemá absolutně žádnou pohybovou průpravu a tančit neumí. „Mám z toho docela strach, že to bude hlavně fyzicky náročný, protože jsem teď dva roky neměl žádný pohyb,” vysvětlil. „Když jdu pomoct klukům na stavbu, cítím to už v zádech. Ohnout se a zavázat si tkaničky, i to je problém. U navlékání ponožek se tak zadýchám, že to snad ani není možný,” netajil se Zdeněk, kterému nedávno skončilo natáčení Ordinace v růžové zahradě.

A to není jediné, co ho trápí. „Docela hodně přemýšlím, jestli to vůbec zvládnu s jinou prací. Mám toho docela dost. Kromě natáčení dělám i zednický práce. Kolegové na stavbě si ze mě budou určtiě dělat srandu a řeknou mi: Ty jdeš tancovat s tou svojí postavou!” dodal. Tréninky mu začínají už v srpnu, v televizi to naostro rozjede na podzim.

Kdo ho nafasuje?!

Stejně jako zbylých devět hvězd Godla netuší, kdo ho zasvětí do taneční profese. Jestli to bude pod vedením Veroniky Lálové, nebo Lenky Nory Návorkové (obě 29) a zbylých dam, se dozví až v červnu. „Ani jsem si ty holky neprohlíd, ale je mi jedno, koho dostanu, hlavně ať to se mnou vydrží ona. Potřebuju, aby na mě byla přísná, kdybych tam měl hodnou, tak bych asi netancoval,” vtipkuje.

VIDEO: Zdeněk Godla ve StarDance: Prozradil jediný důvod, proč do toho šel!

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Godla ve StarDance: Prozradil jediný důvod, proč do toho šel! Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií