Vdovec pochopitelně u soudu přítomen nebyl, i tak ale dokázal pobavit všech 36 svědků, kteří do jednoho svědčili proti Rychtářovi. Martucci jim totiž pustil video právě ze dne, kdy vdovec lomcuje dveřmi tak dlouho, až urval kliku. Neudržel se ani samotný soudce, popsal Martucci průběh soudního stání na sociální síti.

Dnešní soud proběhl podle představ. Pokračování bude 7. července, protože nebyl čas vyslechnout všechny svědky. Je jich 36 a samozřejmě všichni proti Rychtářovi. Jen pro zajímavost.  Když soudce viděl video, jak se Rychtář dobývá do domu, nezvládl mlčet a řekl : "Ma che coglione é?“ (To je ale blbec – pozn. red.).

Domenico Martucci podal na Josefa Rychtáře trestní oznámení za nedovolené vniknutí do domu, poškození majetku a ublížení na zdraví jeho matky, když se běsný Rychtář snažil loni v červenci zachránit svou princeznu Ivetu Bartošovou. Po italských ulicích běhal jako smyslů zbavený polonahý a ve zdravotních pantoflích.

Na kolemjdoucí zvědavce česky pokřikoval, ať zavolají policii. "Volejte carabinieri. Já český občan. Unesli Ivetu Bartošovou, zpěvačka!" hulákal Rychtář před zámkem Martucciho. Není divu, že se ho v tu chvíli přítomní obyvatelé báli.

Video
Video se připravuje ...

Jak se Rychtář dobýval do Martucciho domu Pavel Machan, Marek Pátek, Karolina Hošek