U Rychtáře by navíc sepsání závěti bylo na místě, protože má hned dva potomky a vlastní bezpečnostní firmu a část prvorepublikové vily v Říčanech. „Iveta sepsala závěť, protože se chtěla pojistit, kdyby se cokoliv stalo. A pokud vím, panu Rychtářovi něco takového nepřišlo důležité,“ řekl Blesku zpěvaččin kamarád, který si nepřeje být jmenován.

Život ve strachu: Dopis Arturovi jako pojistka

Iveta Bartošová v posledních měsících života několikrát svěřila známým, že má z Josefa strach. Z obav o svůj život před ním také loni v červenci utekla se Zdeňkem Macurou (40) do Itálie. Nabízí se tedy spekulace, že poslední vůle byla její jediná zbraň proti Rychtářovi!

Manželství podle všeho nebylo tak idylické, jak se Josef snažil prezentovat. Podle všeho období spokojenosti střídalo zoufalství, bezmoc a myšlenky na rozvod. Důkazem toho, že Iveta chtěla rozvod, byly její SMS, které rozesílala známým před smrtí. „V pohodě relativně jsem, ale nevím, co mám dělat, abych byla zase ta Iveta, která je soběstačná a bude sebevědomě zdravá. Teď odjel, ani mi to neoznámil a aniž mi bere telefon,“ stěžovala si. „Jsem bezradná. Nemáte nějakého dobrého právníka? Já už takhle nemůžu,“ psala prý zpěvačka svým blízkým. Přestože měla zmíněnou pojistku v podobě závěti ve prospěch syna, čtyři dny před smrtí raději napsala i dopis, ve kterém také vše odkazuje Arturovi.

Možná se bála!

Iveta se podle všeho bála nejen Josefa, ale hlavně o syna. V první řadě myslela na něj, jeho dobro a třeba tušila, že zoufalství, které prožívala, skončí špatně. To se nakonec i stalo. Její odchod ze světa otřásl všemi příbuznými i kamarády. A na povrch vypluly věci, které měly být možná navždy skryty. Třeba tohle všechna Iveta chtěla, ale neměla dost šancí to světu dokázat, bála se manžela, všichni ji opustili a nikdo jí nevěřil.

Vzala si život, ale co když tím nakonec jen chránila svého milovaného syna? Odpověď se můžeme dozvědět již brzy. Záleží jen na Rychtářovi, on je totiž jediný, kdo ji měl u sebe tak blízko a často...

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Iveta prý napsala třetí závěť! A první narozeniny paterčat! redakce Blesk.cz

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Tajná závěť Ivety byla v Itálii! A prodavačka jako otrok! Blesk TV