Mezi natočenými materiály ale byly i takové, které Iveta striktně zakázala odvysílat. Stopku dala dokonce celému jednomu dílu, který už byl připraven do vysílání. „Schvalovačka tohoto dílu proběhla v době, kdy měla Iveta světlé dny. S jeho odvysíláním nesouhlasila,“ prozradil deníku Blesk zdroj z bývalé TV Pětka. „Na těch záběrech vypadala opravdu zbídačeně. Seděla v autě, bylo jí zle, sotva mluvila a všem ve štábu bylo jasné, že je pod silnými utišujícími léky,“ dodal s tím, že si vůbec není vědom toho, že by Josef Rychtář měl vůči tomuto dílu jakékoliv námitky. Jako by mu bylo jedno, v jakém světle se jeho partnerka před celým národem ukáže.

Zničila ji hádka

Záběry pochází z 31. srpna 2012. Bartošová si ten den měla v Hudebním divadle Karlín převzít cenu v anketě Česká hvězda. Spolu s ní jel na předávání i Josef Rychtář a celý štáb. „Iveta se ale rozhodla odjet v autě štábu. Zdá se, že za jejím stavem kromě trémy z vystoupení stojí také konflikty s jejím přítelem Pepou Rychtářem,“ komentovala záběry režisérka pořadu Iveta Simona Hanáková.

Vše o Ivetě v dnešním Nedělním Blesku!
Autor: Blesk

Chci se Pepy zbavit

Bartošová je na dně a ze svého stavu viní právě Rychtáře. „Já už nemůžu, ať už se to zlomí,“ žadoní v autě. „Rozhodil mě sprostými nadávkami. Protože nechce, abych pracovala. Jakmile se ho zbavím, tak se mi strašně uleví,“ svěřuje se dramaturgyni Martině, která jí dělá v autě společnost.

Video
Video se připravuje ...

Ivetin posmrtný vzkaz Pepovi! Až se ho zbavím, uleví se mi... TV Pětka, redakce Blesk.cz