Podle serveru extra.cz volal rozběsněný a alkoholem posilněný Josef Rychtář v noci z úterý na středu bývalému milenci zesnulé Ivety Bartošové Domeniku Martuccimu. Jen co italský hrabě zvedl telefon, strhla se hádka a palba nadávek.

Vzájemně jeden druhého obviňovali ze smrti Bartošové. „Pane Rychtáři, Iveta umřela včera, a to je vaše vina,“ pustil se italský hrabě do vdovce. „Ty víš ho*no, Martucci, ty víš ho*no. A jestli někdo chtěl Ivetu zabít, tak jste ji zabili vy se svojí mámou na zámku,“ řval Rychtář na hraběte do telefonu.  

Ostrá hádka s výhrůžkami „vyplácáné huby“ pokračovala až do chvíle, kdy Martucci Rychtářovi vmetl do tváře, že je nula. Tím udeřil Rychtáře do slabin a ten vypustil z úst něco, z čeho mrazí. „To není pravda, pane Martucci. Na rozdíl od vás jsem dostal Ivetu tam, kam jsem potřeboval,“ šokoval zpěvaččin manžel.

Tím vzal hraběti veškerá další slova z úst. Co tím Rychtář jen pár hodin po její tragické sebevraždě myslel? Svou krutou větou teď nahrál všem svým odpůrcům, kteří mu dávají smrt Bartošové za vinu.    

Vše o Ivetě v dnešním Nedělním Blesku!
Autor: Blesk