Jak již Blesk.cz upozornil, podivných okolností kolem čtvrteční bitky je celá řada. Podle svědkyně byl útočník u Rychtáře před dvěma dny na návštěvě. Navíc, když k napadení došlo, jeho syn Jan jen nezúčastněně postával v povzdálí a nerušeně si něco ťukal do telefonu. A podivné je i to, že se bitka odehrála právě v okamžiku, kdy byl události přítomen pouze Rychtářův dvorní fotograf.

Serveru TN.cz se ozval svědek, který byl konfliktu přítomen. Podle něj měl holohlavý mladík v autě sebou partnerku a dítě. "Zaparkoval před domem a pak začal túrovat motor, asi aby na sebe upozornil. Podivné bylo, že ze zahrady okamžitě vyběhli čtyři lidi i s fotografem. Tomu pan Rychtář hned řekl, aby všechno fotil. To mi přišlo opravdu divné," popsal svědek.

Podle něj Rychtář při bitce skutečně utrpěl několik šrámů a upadl na zem. Jeho syn Jan a další kamarád mu ale pomohli až na samém konci a útočníka nechali odjet.

Poté zavolali policii. Zápis o rvačce pak sepsali v Ivetinědomě, na čemž by nebylo nic divného, kdyby Rychtář vše znovu nenechal skrze svého fotografa zveřejnit. Ten zdokumentoval pochopitelně také všechna jeho zranění, lékařskou zprávu i cestu do nemocnice.

Video
Video se připravuje ...

Zmlácený Rychtář brečí jako želva: Ona mě milovala! redakce Blesk.cz